Năstase, despre Monica Macovei: Nu a fost decât o unealtă pentru Băsescu 
News

Năstase, despre Monica Macovei: Nu a fost decât o unealtă pentru Băsescu 

Într-o postare pe blogul personal, fostul premier Adrian Năstase comentează decizia justiției în cazul Monicăi Macovei care a fost găsită cu nereguli făcute în campania electorală. Năstase spune că Monica Macovei, mentorul ambasadorului Gitenstein de la „Proprietatea”, a fost condamnata pentru frauda electorală si i s-a confiscat o sumă de bani.

“Ea a fost condamnată pentru unele materiale de campanie”donate pe baza unor contracte semnate de mandatarul financiar” iar mandatarul financiar, spune „mama” reformei justitiei din Romania, „raspunde pentru asta, potrivit legii”. Adică – afirmă persoana cu sinecura de la Bruxelles – in cazul său, nu se mai aplica teoria Liviei Stanciu, din dosarul „Afiselor electorale”, in sensul că fiecare candidat „trebuia să stie” cum se finanteaza campania sa electorală. In cazul său, răspunde mandatarul financiar! Incă o dată, se confirmă faptul că  Macovei nu a fost decât o unealtă pentru Băsescu in lupta cu adversarii politici, lipsită de moralitate, asa cum s-a văzut si in cazul Anei Maria Petrini”, a precizat Năstase.

loading...

Reamintim că Monica Macovei este bună de plată! Cu toate că de multe ori acuza nereguli la alegeri, tocmai ea a pierdut definitiv procesul cu Autoritatea Electorală Permanentă privind donațiile primite în campania pentru alegerile prezidențiale din 2014 prin sistemul electronic PayPal. Hotărârea a fost dată de Tribunalului București din 30 iunie.adrian-nastase

„Instanța a respins apelul Monicăi Macovei și a admis în schimb pe cel al AEP, consecința acestei decizii fiind că europarlamentarul are de plătit peste 125.000 lei, reprezentând sume confiscate și amendă, ca urmare a neregulilor înregistrate în privința fondurilor destinate campaniei electorale în calitate de candidat independent la alegerile prezidențiale din 2014″, se arată într-un comunicat al AEP. Cu toate acestea, Monica Macovei nu recunoaște înfrângereași spune că de fapt ea a câștigat procesul.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });