News

Ne-am lămurit și cu Pro România: ”Fostul șef SRI vrea lângă Ponta în partid”

Cătălin Harnagea, fost director al SIE, spune că George Maior, ambasadorul României în SUA, s-ar gândi să intre în partidul PRO România, fondat de Victor Ponta și Daniel Constantin.

”Eu am înțeles că partidul se pregătește pentru o primire importantă și anume că ambasadorul nostru de la Washington ar vrea să facă câțiva pași și să intre în acest partid, ca să întărească substanța care cam lasă de dorit în perioada asta” a spus Cătălin Harnagea la Antena 3. Ne întrebăm dacă oare Maior vine cu ”tehnica” în Pro România….

George Maior, actualul ambasador al României în SUA, a fost directorul SRI în perioada 2006 – 2015. Maior este nașul de cununie al lui Victor Ponta. Ponta l-a anunțat pe Maior ca posibil premier în cazul în care ar fi câștigat alegerile prezidențiale din 2004

Victor Ponta, Daniel Constantin şi Sorin Cîmpeanu au anunţat, duminică, într-o conferinţă de presă, lansarea unui nou proiect politic, Pro România, prezentat ca o alternativă la oferta partidelor.

„Vrem să fie un proiect politic altfel.  Ne-am despărțit de forțe politice care sunt așa cum le știți. (…) Nu mai vreau CEX-uri cu aplauze furtunoase, nici lideri care să mimeze iubirea poporului. Vrem să oferim ce nu există în acest moment pe scena publică.(…)  Sunt mulți oameni care au votat PNL sau alte partide politice și se întreabă ca și mine, de ce nu există opoziție.

loading...

Cei mai mulți sunt cei care nu au votat deloc în decembrie. Am vrea să oferim o alternativă la oferta politică de pe piață. Nu ne-am propus să rupem PSD. Nu am sunat niciun coleg din PSD. Faptul că acum e confiscat de o persoană și un grup, sper să se elibereze și ei. Vrem să facem politica altfel, să ne folosim experiența și să construim o societate echilibrată, în care nu se luptă pensionarii cu angajații, cu multinaționalele, cu Soros, ca să ne ascundem incompetența”, a susținut Victor Ponta în conferința de presă.

Nistorescu îi taie aripile

”Acum s-au reunit trei politicieni, foști miniștri (de crezut că au și o secretară și un șofer!), ca să ne spună că împreună se vor avânta pe apele tulburi și agitate ale politicii românești?

Care este marele lor proiect? De ce au făcut un partid? Eu nu vreau să văd listuța cu 10 măsuri, din care cel puțin trei să fie creșteri de salarii și pensii și două reduceri de taxe (de care oricum uită după ce pleacă de la emisiunile de televiziune). Mă refer la o idee majoră. Altceva decît strîmbele, turnătoriile, înjurăturile?

Declarații în genul celei de mai jos nu ne arată decît vocația de turnător: „Ăsta îi minţea pe cei din partid. Nouă, lui Sebi Ghiță și mie, ne-a spus foarte clar că e bine, s-au înțeles, au avut diverse discuții. Sebi Ghiță mergea la sediul din Kiseleff mai des decât mine“.

Acuzațiile pe care Victor Ponta le proferează mai nou la adresa lui Sebastian Ghiță, fostul său locotenent în tot felul de îmbîrligături, s-ar putea să i se întoarcă, mai ales că sunt destui cei care povestesc cum premierul PSD Victor Viorel Ponta n-a fost decît omul de la înaintare al unui diabolic om de afaceri din Ploiești”, a scris Nistorescu în Cotidianul.

loading...
To Top