News

Ne ducem DRACULUI! Imigrantul care a bătut un polițist, lăsat liber prin București

Evoluţii halucinante în scandalul bătăii de la centrul de imigranţi din sectorul 2, făcut public în exclusivitate de Antena 3. Irakianul care ar fi bătut un poliţist a fost dat afară din centru şi lăsat să umble liber pe străzi, timp de o săptămână, deşi era acuzat de fapte cu violenţă, mai exact ultraj. În aceste condiții este legitimă întrebarea: Autoritățile sunt în toate mințile? Dacă a avut curajul să bată un polițist ce să mai spunem de o femeie singură, un copil sau un vârstnic?

În data de 19 iulie se pare că agentul a fost bătut de imigrant pentru că i-a cerut să nu fumeze în interiorul clădirii. Pe data de 20 acesta a primit o decizie de evacuare. La câteva zile o echipă Antena 3 s-a dus și la găsit pe strada une era și centrul pentru imigranți.

Abia acum, procurorii au decis ca acesta să fie reţinut. Asta în condiţiile în care irakianul era sub nasul forţelor de ordine şi chiar s-a întors la centru pentru a îi ruga pe cei de acolo să îl primească înapoi.

loading...

Un alt imigrant din același centru, acuzat de tentativă de viol, a fost de asemenea lăsat în libertate.

Ermina Mihai, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Imigrări, a precizat că cele două persoane erau cazate într-un centru deschis, ceea ce înseamnă că aveau libertate de mișcare pe teritoriul României.

Potrivit Inspectoratul pentru Imigrări, fiecare persoană cazată în centru primește un extras al unui regulament pe care trebuie să îl respecte. Din păcate, acest lucru nu înseamnă că angajații centrului sunt în siguranță.

loading...
To Top