Life

NEAMȚ: O AUTOUTILITARĂ A PLONJAT ÎN RÂUL BISTRIȚA. 7 PERSOANE DECEDATE / video

7 persoane au murit într-un grav accident produs, în noaptea de miercuri spre joi, în județul Neamț. O autoutilitară cu muncitori a plonjat în apele râului Bistrița.

La nivelul ISU Neamț, a fost instituit cod roșu de intervenție. TV Neamț anunță că vehiculul a fost scos la suprafață după o intervenție de aproape 2 ore.

În interior, au fost găsite 7 cadavre. Cel mai probabil, victimele s-au înecat.

Ce s-a intamplat

loading...

Un microbuz de tip autoutilitara inmatriculat in judetul Neamt a plonjat in apele canalului de aductiune al Bistritei, din comuna Alexandru cel Bun, la intrarea in Viisoara. Masina avea directia de deplasare Bicaz-Piatra Neamt, iar la un moment dat, soferul in varsta de 27 de ani din Savinesti a pierdut controlul directiei de mers, a ajuns pe contrasens, apoi in apa adanca de aproximativ 7 metri. In masina se aflau cel putin 8 barbati, iar unul dintre pasageri a reusit sa se salveze.

La fata locului au fost mobilizati peste 40 de pompieri si numeroase masini de interventie, ambulante SMURD si SAJ, barci pneumatice si scafandri.

Dupa aproape 2 ore, microbuzul a fost scos la suprafata, in interior fiind gasiti 7 barbati decedati. Potrivit rudelor ajunse la fata locului, in microbuz s-ar fi aflat 10 persoane, insa informatiile erau contradictorii, iar la ora redactarii, autoritatile incearca sa stabileasca cu exactitate cate persoane au fost in masina, fiind posibil ca doua sa fie disparute. O parte dintre cei decedati sunt din Roznov, insa informatia nu este confirmata oficial.

Victimele veneau de la Arad si erau muncitori forestieri. Ei se intorceau acasa pentru a petrece Pastele cu familiile. Microbuzul nu era destinat transportului de persoane, iar pasagerii improvizasera niste banci in interior. Vom reveni cu imagini VIDEO filmate dupa ce a fost scoasa masina din apa.

loading...
To Top