News

Neliniștitul Tudor Chirilă, un nou atac dur la premierul Tudose. Ce nu îi mai convine

Tudor Chirilă l-a atacat dur pe Mihai Tudose, după scandalul legat de Roșia Montană.

Prim ministrul Tudose acrediteaza ideea ca dosarul Rosia Montana depus la UNESCO pentru ca Rosia sa devina sit UNESCO protejat, este depus ilegal (ceea ce nu este demonstrat, desigur). Pai in cazul asta sa faca toate demersurile si sa completeze dosarul de asa maniera incat sa fie depus legal. Sau problema e ca nu se mai poate lua o spaga de zile mari cu care toti cei implicati sa-si rezolve problemele financiare pe viata?

Mai jos aveti argumentatia depusa de Romania in vederea integrarii Rosia Montana in patrimoniul Unesco. Daca va uitati mai atent pe site gasiti si documentatia necesara completarii doasarului si facand suprapunerea va puteti convinge daca au fost bifate toate rubricile cerute de UNESCO”, a scris Tudor Chirilă pe pagina sa de Facebook.

loading...

În tot acest timp, Antena 3 notează că Tudor Chirilă nu se dezminte şi continuă concertele pe bani publici, în timp ce participă şi la protestele anti-PSD.  Trupa lui Chirilă a participat recent la Zilele Municipiului Zalău, concert organizat de Primăria Zalău și de Consiliul Județean Sălaj, ambele instituţii conduse de PSD.

”Banii administrați de ”ciuma roșie” sunt buni atunci când intră în buzunarele lui Tudor Chirilă”, a comentat Mugur Ciuvică, luni, la Antena 3.

Mai mult, sursa citata mai mentioneaza ca in iulie, Tudor Chirilă a fost prezent la Ploiești, unde a susținut un concert, împreună cu alte trupe, pe bani publici. Prestația sa a fost plătită de primarul PNL al orașului. La un interval de nici 24 de ore, același Tudor Chirilă protesta în București împotriva modulului în care PSD cheltuie banii publici.

loading...
To Top