News

Nici Băsescu cu partidul lui mic nu îl vrea pe Ponta: Un mincinos iresponsabil

Preşedintele PMP Traian Băsescu îi dă cu flit fostului premier și a declarat, sâmbătă, că fostul premier Victor Ponta nu are cum să fie un partener al formaţiunii pe care o conduce, acesta fiind ”mincinos” şi ”iresponsabil.

„Cu Ponta? Niciodată! Păi, aduceţi-vă aminte cât l-am acuzat că e mincinos, că e iresponsabil. Ponta nu are cum să fie un partener al PMP-ului!”, a declarat preşedintele PMP Traian Băsescu.

Traian Băsescu a fost chestionat şi cu privire la faptul că preşedintele executiv al PMP Valeriu Steriu a a luat parte la lansarea formaţiunii Pro România.

„Asta e altceva, au fost colegi, e treaba lor! Nu îi spun eu domnului Steriu cum să îşi aleagă prietenii”, a spus Traian Băsescu.

Fostul preşedinte a mai spus sâmbătă că alegerile prezidenţiale din 2009 nu au fost fraudate în favoarea sa, catalogând concluziile din raportul Comisiei parlamentare de anchetă ca fiind ”ridicole”.

loading...

Iniţial, Traian Băsescu a refuzat să comenteze, în momentul în care a fost solicitat să vorbească pe marginea raportului Comisiei parlamentare de anchetă.

”Eu cred că sunt atât de ridicoli cu aceste concluzii, încât nu merită o reacţie a mea”, a spus acesta.

Acesta a mai spus că nu a avut ”curiozitatea” să citească raportul întocmit de Comisia de anchetă pentru alegerile prezidenţiale din 2009, însă a dat asigurări că, la acel moment, scrutinul nu a fost fraudat în favoarea sa.

”Alegerile nu au fost fraudate în favoarea mea, iar acest lucru este dovedit de faptul că, în timp ce noi am avut un singur om în secţiile de votare, deci PDL-ul, ei au fost reprezentanţi din şase partide, toţi împotriva candidaturii mele şi susţinători ai lui Geoană. Cum putea acel un om să fure buletine de vot”, a replicat Băsescu.

Băsescu a conchis spunând că speculaţiile apărute pe marginea acestui subiect sunt ”de proastă calitate”.

loading...
To Top