News

De ce stă Nicuşor Dan pe gânduri

Liderul USR, Nicuşor Dan, se plânge de bani şi se vede iar nevoit să le ceară simpatizanţilor să doneze câte 50 de lei pentru a susţine campania electorală. El a ţinut să precizeze că cetățenii trebuie să își susțină în mod direct, financiar, reprezentanții în care cred.

„Am lansat candidați în toată țara. Ne așteaptă o campanie grea, pe care nu putem să o câștigăm decât împreună.
Donați acum 50 de lei și ajutați-ne să fim o forță în Parlament!

Noi nu avem resursele financiare ale celorlalti. Uniunea Salvați România este un partid politic format din cetățeni implicați în viața politică și nu din politicieni de carieră. Candidații pe care USR îi propune precum și consilierii aleși și toți ceilalți care muncesc alături de USR o fac pentru interesul comun al tuturor, nu pentru interesul lor personal. Acești oameni au nevoie de suportul nostru, al tuturor.

loading...

Cetățenii trebuie să își susțină în mod direct, financiar, reprezentanții în care cred. Cei împotriva cărora luptăm sunt susținuți de mafiile transpartinice de căpușat bugete din care fac parte și ale căror interese le reprezintă. Noi trebuie să ne susținem singuri politicienii și să le dăm posibilitatea să ne susțină nouă interesele.

Donați acum 50 de lei și ajutați-ne să fim o forță în Parlament!”, a scris Nicuşor Dan.

Acesta a prezentat şi noul nostru logo pe care USR urmeză să-l folosească în campania electorală. „Noi l-am botezat „Steagul” – pentru că de la asta am plecat când l-am desenat. Orice mișcare are nevoie să se adune sub un steag și acesta este „steagul” nostru. Alții au interpretat noul logo USR ca fiind stilizarea unui banner de demonstrație sau a unei pancarte cu revendicări – e bine și așa”, a mai precizat Nicuşor Dan.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top