Nimeni nu vrea să adopte câinii eroi. Câini poliţişti îşi caută stăpân
Emotionant

Nimeni nu vrea să adopte câinii eroi. Câini poliţişti îşi caută stăpân

Sunt iubitori, antrenaţi să fie ascultători şi cel mai important… sunt eroi. Vorbim despre 7 câini poliţişti care acum îşi caută stăpân. La prima licitaţie care a avut loc la începutul acestei săptămâni la sediul IPJ Constanţa nu s-a arătat nimeni interesat.

Rocky are șapte ani și de la patru luni s-a antrenat pentru a fi cel mai bun câine de urmă. A participat la peste 150 de misiuni și a ajutat la găsirea infractorilor sau persoanelor dispărute.

Rocky nu mai poate merge în misiuni din cauza vârstei, dar și a problemelor de sănătate. Polițiștii spun că este sociabil și ar fi un bun partener de joacă pentru copii.

loading...

Tot în căutarea unui stăpân este și Beta, un câine specializat în detectarea de explozivi. Polițiștii au descoperit că îi este frică de zgomote, motiv pentru care nu îl pot folosi în misiuni. În total, IPJ Constanța a scos la vânzare 7 câini lupi, la prețuri ce pornesc de la 150 de lei. La prima licitație nimeni nu s-a arătat interesat să îi cumpere.

„După epuizarea acestei etape se va trece la etapa a doua, adică transmiterea fără plată către persoane juridice, iar ultima etapă este predarea cu titlu gratuit către persoane fizice”, a precizat ag. pp. Marius Niculescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța.

Următoarea licitație are loc pe 11 octombrie, la sediul IPJ Constanța.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });