News

Nistorescu, avertisment CRUNT: Cu procurorii la mîna SRI şi a preşedintelui, arestează pe…

Cornel Nistorescu lansează un avertisment despre situația de pe scena politică dar mai ales cu ceea ce se întâmplă acum în justeți. Vorbim aici despre situația și votul din CSM.

Jurnalistul consideră că era cît se poate de logic că procurorii, DNA-ul şi preşedintele, Parchetul General, presa subsecventă şi americanii vor protesta  și că vor face orice să blocheze avizul favorabil în CSM şi, mai apoi, dacă trece, să pună tălpi la blocarea legilor Justiției pe oriunde şi în orice fel.

În plus, Nistorescu scrie într-un editorial din Cotidianul că având procurorii la mîna SRI şi a preşedintelui, sistemul arestează pe cine vrea.

”Este o poveste de orbul găinilor. Chiar numai săracii în vederi şi judecăţi nu văd că PSD-ul vrea să jumulească preşedinţia de atribuţiile care l-au făcut pe Traian Băsescu un soi de conducător suprem şi care atribuţii, cu oameni şi cu instituţii, i-au fost transferate lui Klaus Iohannis în formulă completă. Din servicii şi DNA faci din România un triciclu. Este corect sau nu? Nu este treaba mea să dau un răspuns. Dar după cîte abuzuri a comis Băsescu, încercările PSD-ului au oarece logică şi chiar motivaţie.

loading...

De partea cealaltă, menţinerea Binomului, apărarea celor din Microsoft, din celelalte mari dosare de corupţie, de la Sibiu şi Mediaş pînă la Oradea, au sens şi logică. De-aia sar toţi în apărarea statului de drept! Cu procurorii la mîna SRI şi a preşedintelui, arestează pe cine vor, fac de rîs orice academician şi difuzează orice informaţie, fără să o contreze cineva, bagă lumea în sperieţi fără să ştim de ce şi reinventează terorişti cînd li se pare că se întind umbrele amurgului.

Să nu vă supăraţi pe mine, dar am sentimentul că şi scandalul cu Sevil Shhaideh şi Rovana Plumb, inclusiv tărăboiul lui Ponta au fost trecute în calendarul manifestărilor cam pe cînd se dă bătălia cu avizul din CSM pe legile Justiţiei.

Denunţul lui Gabriel Sandu rămîne un document de referinţă. Ne vom întoarce la el de cîte ori vom putea. El ne arată ce uriaşă groapă de gunoi a săpat PSD-ul, ce hoţii s-au întins pe mandatele lui Traian Băsescu şi pe ce morman de infracţiuni stă acum preşedintele Klaus Iohannis, păcălind populaţia din România că el este Anticorpul-şef de care ar avea nevoie”, scrie Nistorescu.

 

loading...
To Top