News

Nistorescu dă de toți pereții cu Iohannis: Cele mai cumplite gafe. Ridicol, cumplit..

După ce ministrul Justiției, Tudorel Toader, și-a prezentat, miercuri, propunerile de modificare a legilor Justiției, președintele Klaus Iohannis gafeaza si spune că ne aflăm în fața unui „atac asupra statului de drept, independenței și bunei funcționări a Justiției, precum și împotriva luptei anticorupție. Declarația hazardată a fost sesizată imediat de jurnalistul Cornel Nistorescu.

După părerea mea sunt cele mai cumplite gafe, asta ne arată de fapt amatorismul echipei prezidențiale. Cum să te poziționezi cu un comunicat și să invoci atacul asupra statului de drept în urma unei ieșiri la o conferință de presă a unui ministru al justiției care spune că va propune. Dacă le-ar fi semnat și ar fi zis că-i ordin de ministru putea să mai zici că-i un ordin, un atac la statul de drept. Ducea la Guvern, de la Guvern la parlament, Doamne Dumnezeule, dar astea….

loading...

Administrația prezidențială trebuia să se bazeze pe ceva nu pe vorbele unui ministru. Atacul la statul de drept nu se produce atunci când unul își spune părerea. Propunerile nu sunt atacuri la statul de drept, nici la viața nimănui.

Că dacă refuză propunerea nu mai pățește ăla nimic, nu i se mai întâmplă nimic. Suntem într-o situație de un ridicol cumplit. E o bătălie pentru putere, nimic altceva. Nu vreau să intru în detalii privind propunerile lui Tudorel Toader, unele sunt ok, altele nu, nu mă pricep, nu este în meseria mea și nu cred că sunt jurnaliștii capabili să emită judecăți de interpretare al propunerilor pentru schimbarea legilor justiției”, spune Nistorescu la B1.

loading...
To Top