News

Noaptea minții. Se cere DEMISIA lui Mihai Tudose. Ce fac #rezistenții

Rezistenții nu îl mai vor pe Mihai Tudose în funcție. Mai multe,  grupuri civice au făcut o petiție în acest sens dar care până acum nu s-a bucurat de prea mult succes.

„Domnule Tudose, consider că merit un prim-ministru mai bun!”, este textul cu care începe o petiţie lansată de mai multe organizaţii din societatea civilă, petiţie prin care premierului i se cere demisia, pe motiv că măsurile luate de el şi guvernul său în ultimele două luni sunt inacceptabile şi duc România către haos, potrivit Epoch Times.

„Mutilarea legilor justiţiei, planurile de distrugere a Roşiei Montane, asaltul la Pilonul II de pensii, sfidarea mediului de afaceri, lipsa de respect faţă de sănătate şi educaţie, complicitatea la defrişările continue şi îndatorarea nechibzuită şi iresponsabilă a fiecărui român, sunt doar câteva dintre motivele pentru care vă cerem DEMISIA”, scriu iniţiatorii.

loading...

Potrivit grupurilor civice, Mihai Tudose este incapabil să schimbe România în bine.

„Îşi maschează incompetenţa în declaraţii de mahala şi promovează măsuri sfidătoare pentru cetăţeni. În fiecare secundă în care Tudose ocupă fotoliul de prim-ministru, România se îndatorează cu 500 de euro, iar problemele sistemice ale societăţii româneşti se adâncesc.

Suntem sătui să cerem la nesfârşit soluţii la o mie de probleme, când problema este, de fapt una singură: Guvernul Tudose!”, se arată în textul petiţiei.

Iniţiatorii petiţiei sunt: Comunitatea de-clic, Corupţia Ucide, Geeks for Democracy, Mining Watch România, #REZISTENŢA, Salvaţi Roşia Montană.

loading...
To Top