News

Noaptea minții. Zgonea, în cărți pentru șefia SIE

Fostul ofiţer DIE, Silvian Ionescu, aruncă pe piaţă un zvon incendiar. Conform unor surse din judeţul Ilfov, locul din care a fost lansat Valeriu Zgonea spre şefia Camerei Deputaţilor, acesta ar urma să fie numit în funcţia de director general al Serviciului de Informaţii Externe, potrivit evz.ro.

Contactat, Silvian Ionescu a declarat că sursele sale sunt credibile şi că preşedintele Klaus Iohannis va lua în curând acesta decizie, numindu-l pe Valeriu Zgonea în locul lui Mihai Răzvan Ungureanu, la şefia SIE.

loading...

Valeriu Zgonea a fost preşedinte al Camerei Deputaţilor între 3 iulie 2012 – 13 iunie 2016. Pe 18 octombrie 2015 a fost ales în funcţia de Preşedinte Executiv al Partidului Social Democrat. Pe 27 aprilie 2016 a fost exclus din PSD în urma declaraţiilor sale împotriva preşedintelui partidului, Liviu Dragnea. De asemenea, Valeriu Zgonea s-a făcut remarcat prin mai multe gafe, fiind celebru pentru că s-a declarat „coleg cu Mihai Viteazul”.

Printre cele mai controversate acţiuni se numără cea în care, prezent în plenul Camerei Deputaţilor, Regele Mihai a primit drept recunoştinţă o medalie. Cel desemnat să înmâneze medalia a fost chiar preşedintele Camerei Deputaţilor. Dar, conform imaginilor de atunci, la câteva secunde după înmânarea plachetei, Valeriu Zgonea s-a repezit asupra Majestăţii zmulgând medalia pentru a face o poză cu obiectul, după care l-a returnat fără să sufle o vorbă.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top