News

Noi dezvăluiri de la Ghiță. Plecarea Guvernului Ponta: A avut de ales între a vedea în Bucuresti alți morți

Sebastian Ghiţă face noi dezvăluiri. De această dată, patronul RTV a vorbit despre modul în care a căzut guvernul condus de Victor Ponta, potrivit Antena 3 Ghiţă susţine că Ponta a fost obligat să demisioneze pentru că era şantajat cu izbucnirea unor acte de violenţă în Capitală, ca urmare a nemulţumirilor apărute în rândul oamenilor după incendiul de la Colectiv.

loading...

Serviciile secrete aveau pregătite acte de diversiune care să simuleze atacuri asupra Primăriei Sectorului 4 și a Guvernului, susține Ghiţă.

”Știam de două săptămâni înainte de intenția de a se face pârtie lui Cioloș, se știa că se organizează dărâmarea Guvernului Ponta și ca alesul este Dacian Cioloș. In acea noapte, Victor Ponta a fost amenințat și santajat cu această soluție. Nu a fost un act de lașitate că a demisionat. A avut de ales între a vedea în Bucuresti alți morți și a potolit lucrurile. In mod evident Ponta, considerând că nu sunt deplin capabili de a înțelege cine sunt oamenii aștia, a ales să demisioneze. Erau oameni pregătiti să atace Primaria Sectorului 4 cu cocktailuri molotov și Guvernul Romaniei”, a spus Sebastian Ghiță. Nu este prima declarație de acest gen. Fostul deputat a încercat să tragă un semnal de alarmă și înainte de dispariția sa iar declarația de mai jos a fost făcută în urmă cu trei luni.
„Este evident ca s-a asteptat in mod organizat darmarea guvernului Romaniei, iar in acea noapte lui Ponta i s-a sugerat, a fost amenintat, a fost obligat sa aleaga aceasta solutie. Nu a fost un act de lasitate, practic avea de ales intre a vedea in Bucuresti alti morti, altii oameni batuti de jandarmi si a lamuri lucrurile in fata acestei puteri oculte. Ponta, considerand ca nu suntem inca deplin capabili de a intelege cine sunt oamenii astia si ce putere au ei, a luat aceasta hotarare. Atunci, erau pregatiti oameni cu cocktailuri molotov sa incendieze, sa atace primaria sectorului 4 si sa-l scoata pe Piedone. Ponta a ordonat evacuarea intregului guvern in acea noapte„, a declarat Sebastian Ghiţă.
loading...
To Top