News

Noi mărturii acuzatoare în cazul lui Eduard Kovesi. Ce spune jurnalistul care a făcut dezvăluirile

Jurnalistul Laurențiu Ionescu a vorbit în emisiunea „Sinteza zilei”, de la Antena 3, despre ancheta pe care a pornit-o referitoare la scandalul în care este implicat Bebe Kovesi. Fostul soț al șefei DNA a furnizat materiale de construcţii pentru autostrada surpată Sibiu-Orăştie.

Întrebat de unde a văzut toate lucrurile astea și cum a aflat de neregului, Laurențiu Ionescu a spus că „am avut prieteni care au lucrat pe acel șantier și am fost chiar să îi vizitez”.

 „Unul dintre martori este antreprenor și avea camioane și a cărat inclusiv pentru Kovesi, celălalt este inginer cu care domnul Kovesi a lucrat, acea firmă tampon, care nu avea niciun angajat”, a mai precizat jurnalistul.

„Mărturiile au fost date în fața procurorului acum un an și jumătate. Eu i-am contactat să îi întreb despre ce se mai întâmplă în dosar și au spus că nu mai știu”, a dezvăluit  Laurențiu Ionescu.

loading...

Bebe Kovesi a acordat un interviu în exclusivitate pentru Antena 3, în care vorbește despre dosarul autostrăzii Sibiu-Orăştie. Acesta a furnizat materiale de construcţii pentru autostrada surpată.

Întrebat ce părere are despre informațiile care au apărut în presă, Bebe Kovesi a spus că nu vrea să comenteze informațiile. „Nu doresc să comentez informațiile apărute în presă pentru că nu sunt primele și probabil nici ultimele. Am citit ce s-a scris. În niciun caz ceea ce se comentează nu este adevărat, sunt frânturi de informații”.

Mai mult, Bele Kovesi neagă faptul că ar fi livrat materiale de construcţii pentru autostrada surpată. „Materialele furnizate de noi nu au fost folosite în zona cu probleme”.

„Am derulat acolo un contract de cercetare pentru care am folosit pământuri excavate din zona pe care ulterior le-am vândut-o beneficiarilor”, a mai spus Bebe Kovesi.

loading...
To Top