Noul premier al României este tot Cioloș pentru Alina Gorghiu
News

Noul premier al României este tot Cioloș pentru Alina Gorghiu

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a afirmat, că nu-și dorește experiența guvernării, prin comparație cu Liviu Dragnea, ”care se vede deja în poziția de prim ministru”. Alina Gorghiu a arătat că și-ar dori ca, în toamnă, PNL să-l propună pentru funcția de premier pe Dacian Cioloș, însă a arătat că nu a existat până acum o discuție în acest sens.

Întrebată dacă Dacian Cioloș va fi premierul PNL din toamnă, Alina Gorghiu a răspuns: ”Eu nu exclud nimic. Eu cred că în România, cel mai mare păcat pe care îl fac partidele politice este să nu urmărească politici publice predictibile. În momentul acesta, singurul lucru pe care trebuie să îl facă PNL e să aibe un proiect de guvernare”, a spus copreședintele PNL la Antena 3.

”Nu am avut această discuție. Singura discuție a fost legată de prezența sa în rândurile PNL”, a spus Alina Gorghiu, arătând că răspunsul lui Cioloș a fost că ”are un mandat în care nu e implicat politic și va rămâne așa până la finalul mandatului”.

loading...

În schimb, vicepremierul Costin Borc a declarat că este posibil ca, după alegerile parlamentare din toamnă, să fie format un guvern de uniune naţională, care ar putea fi condus de actualul prim-ministru, Dacian Cioloş, ceea ce ar da României mai multă stabilitate şi putere în negocierile din Uniunea Europeană.

”Dacian Cioloş, dacă va fi prim ministru în decembrie sau după alegeri, va fi prim ministru al unui guvern politic. Că acel guvern politic va fi un guvern monocolor, că va fi un guvern de alianţă sau va fi un guvern de uniune naţională, logica alegerilor o va demonstra”, a declarat vicepremierul Costin Borc, la Digi24.

Întrebat dacă ar fi bine ca Dacian Cioloş să rămână în funcţie şi după alegerile parlamentare, Costin Bors a răspuns: ”Da, eu personal cred!

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });