Nu îl mai bagă în seamă. Deputații îl ignoră COMPLET pe Iohannis
News

Nu îl mai bagă în seamă. Deputații îl ignoră COMPLET pe Iohannis

Deputații au votat, marți, ca funcționarii trimiși în judecată, inclusiv pentru coruție, să-și poată păstra funcțiile.

loading...

Camera Deputaților a respins, astfel, obiecțiile președintelui Klaus Iohannis, conținute în cererea de reexaminare asupra acestui proiect adoptat inițial de Parlament în iunie 2016.

În presa de propagandă care este după asemănarea Opoziției și președintelui Iohannis s-a reluat tema că este un cadou pentru ”penali”. E ciudat cum încă unii inclusiv din presă fac confuzia între vinovăție și trimiterea în judecată. Sau fac intenționat mai bine spus. Tema cu penalii a fost folosită și de liberalii la ultimele alegeri și s-a dovedit că poporul a votat majoritar cu ”penalii.”

Ce scria Justițiarul acum ceva timp:

loading...

”Klaus Werner Iohannis – lăudat fie numele său în vecii vecilor! – și-a făcut un obicei din a-i numi „penali” pe toți cei care au avut sau au un dosar de urmărire penală întocmit de procurori, uitând că și el a avut astfel de dosare chiar la DNA. Tupeu mare cât toatecele șase case ale acestui impostor numit Gauleiter peste colonie!

Acuză pe alții ca fiind penali taman el, Klaus Iohannis, cel implicat împreună cu soția sa în trafic internațional de copii! Tot împreună au furat două case prin instigare la fals și uz de fals! Acest acuzator a fost șeful mafiei retrocedărilor frauduloase din Sibiu (grup de crimă organizată), cu două dosare de urmărire penală la DNA! Tot acuzatorul Klaus Iohannis a declarat oficial FDGR-ul, al cărui președinte era, ca succesor al unei organizații hitleriste – desființată legal de trupele aliate și de regele Mihai în anul 1944 – tot pentru a lua case cu japca! Același Iohannis a făcut abuz în serviciu retrocedând ilegal, ca primar, imobile către organizația al cărei președinte era, aflându-se astfel și în conflict flagrant de interese, jefuind statul român de imobile de utilitate publică, clădiri obținute legal și care i se cuveneau de drept statului român, fiind astfel și trădător de țară! Citiți aici despre grozăviile cu imobilele sustrase statului român de către o bandă de netrebnici care s-au declarat oficial urmași ai hitleriștilor:Jaf imobiliar la Sibiu, retrocedări ilegale către FDGR, succesor al organizaţiei naziste Grupul Etnic German

 Tocmai Iohannis, plin de bube-n cap, s-a găsit să vorbească despre penali!

Logic – cu mențiunea că logica este specifică oamenilor inteligenți, imbecilii judecând visceral, fără să raționeze! – dacă eu, ziaristul care l-a acuzat public timp de 17 ani pe acest individ de toate infracțiunile enumerate mai sus, aș fi mințit, fără să prezint dovezi care să susțină afirmațiile mele, eram la închisoare de ani buni pentru defăimare de persoană în formă continuată!”

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });