Life

Nu vă mai smiorcăiți de  Evaluările Naţionale. Așa arătau problemele la admiterea la liceu în 1985

Isterie mare! Câţiva părinţi, alături de copii, s-au strâns joi dimineaţa la Ministerul Educaţiei, nemulţumiţi de punctul 6, subiectul I, de la proba la Matematică din cadrul Evaluării Naţionale, despre care spun ei că a fost unul neclar şi a încurcat elevii. În mod bizar pentru unii, copiii chiar trebuiau să-și pună mintea la contribuție, iar asta i-a scandalizat total.

Însă, în opinia ministerului, punctul care a dus la discuţii „este complet formulat, enunţul este clar, fără ambiguităţi şi permite un singur răspuns corect”. „Acesta conţine toate elementele necesare unui răspuns corect şi se referă la o diagramă care a mai fost prezentată în subiectele formulate de Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare. Tipul de diagramă în discuţie este inclus în modelul de subiect pentru Evaluarea naţională a absolvenţilor clasei a VIII-a, anul şcolar 2014-2015”, a precizat Ministerul Educaţiei.

loading...

Pentru cei care sunt scandalizați că elevii trebuiau să și gândească le arătăm subiecte la admiterea la liceu, in clasa a IX a, în 1985. Fotografierea subiectelor ii apartine domnului Radu Borza. Probleme?13528926_832703103527215_3195442190150310806_n

Citește: Cum arată cursul valutar la începutul lui iulie. Semnul care ne anunță creșterea sau scăderea facturilor

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top