Socant

O actriţă care a apărut în „Las Fierbinţi“ a fost ucisă de soţ

Actriţa, cântăreaţa şi modelul Anastasia Cecati, care a apărut şi în serialul „Las Fierbinţi“ de la Pro TV, a fost ucisă de soţ la doar trei săptămâni după ce devenise mămică, potrivit Adevărul.

loading...

Ulterior, bărbatul s-a aruncat de la etajul şapte al unui bloc din Chişinău. Anastasia Cecati, în vârstă de 29 de ani, a fost găsită duminică cu o plagă în regiunea gâtului în apartamentul în care se afla la momentul tragediei şi copilul cuplului. Micuţul de doar 20 de zile a fost transportat la Spitalul Numărul 1 din Chişinău.

loading...

După ce a comis crima, bărbatul în vârstă de 34 de ani s-a sinucis, aruncându-se de la etajul şapte. Potrivti Poliţiei, înainte de a se sinucide, bărbatul l-ar fi sunat pe naşul copilului pentru a-l ruga să aibă grijă de minor.

Din declaraţiile făcute de rude autorităţilor, soţii nu erau în relaţii foarte bune şi asta pentru că bărbatul, care era dentist, avea şi o altă familie. În ziua tragediei, cei doi ar fi avut un conflict, iar în urma acestuia bărbatul i-a aplicat soţiei o lovitură de cuţit în regiunea gâtului.  Anastasia Cecati s-a lansat în lumea modei la vârsta de 16 ani şi de-a lungul timpului a apărut pe coperta unor reviste celebre precum „GQ“, „Playboy“ şi „Maxim“. Tânăra a primit şi un rol minor în serialul „Las Fierbinţi“, difuzat de Pro TV, şi a apărut în videoclipul renumitului DJ Basshunter, „Crash and Burn“.

loading...