News

O seară agitată! Victor Ponta, ATAC NĂUCITOR la Dragnea

Fostul premier Victor Ponta l-a asemănat, duminică, la lansarea partidului Pro România, pe liderul PSD Liviu Dragnea cu „regele drogurilor” Pablo Escobar şi cu fostul dictator Hugo Chavez, afirmând că el poate să îşi dea „doctoratul în cei cu mustaţă când mint”.

„Pot să-mi dau doctoratul în cei cu mustanţă când mint, că le tremură mustaţa. Când zic că nu-i interesează, îi interesează de fapt (…) Nu vreau să mă sune Daddy acum să-mi propună nu ştiu ce funcţie, mi-a propus atâtea funcţii încât mi-au ajuns toate (…) Eu, dacă vreau să promovez pe cineva în Guvern, îmi fac o poză cu el şi îl sună Dragnea imediat şi îi dă o funcţie.(…). Domnule, România nu este Teleorman, nu putem să lucrăm toţi la stat, să ne dea Dragnea funcţii la toţi”, a declarat fostul premeirVictor Ponta.

Fostul prim-ministru l-a comparat pe liderul PSD cu „regele drogurilor” Pablo Escobar, şi cu fostul dictator Hugo Chavez.

„În ultimul timp, în manifestarea în partid, domnul Dragnea era un fel de Pablo Escobar, în manifestările economice este Hugo Chavez. Domnule, nu-şi poate lua şi un model care nu-i din America Latină? Să conduci o ţară doar cu secretară, şofer şi bodyguard nu merge”, a adăugat Ponta.

loading...

Victor Ponta a afirmat că Liviu Dragnea a transformat PSD în fostul PDSR.

„Eu, Adrian Năstase şi Mircea Geoană am tot tras de PSD, am încercat să-l facem un partid modern de centru stânga, european, progresit. Domnul Dragnea l-a adus la cum era PDSR-ul ăla, ştiţi, ăla pentru care foarte mulţi urăsc şi acum PSD: o chestie populistă, în care îi păcălim doar pe ai noştri, facem duşmani din alţii… povestea asta că unii pensionari sunt buni, alţii sunt răi, firmele sunt bune, dar alte firme sunt rele. Acuma, sigur, ne luptăm cu băncile, şi Hugo Chavez s-a luptat cu băncile şi spunea că statul este cel mai bun administrator. Nu-i adevărat, un partid modern nu mai susţine aceste chestiuni cu totul şi cu totul de anii 90”, spus fostul premier.

Fostul lider al PSD a afirmat că l-a ţinut pe Dragnea în partid pentru că a făcut lucruri pe care el nu le putea face, precum menţinerea „relaţiei cu baronii”.

„L-am ţinut (pe Dragnea în PSD – n. r.) pentru că era un foarte bun organizator şi a făcut nişte lucruri pe care eu nu le puteam face. De exemplu, relaţia lui cu baronii. Eu nu o puteam face, nu eram din acelaşi film (…) Aţi văzut dumneavoastră vreo luptă a domnului Dragnea cu <<sistemul>> în afară de când le mângâie ghipsul? Domnul Dragnea întotdeauna îşi negociază pentru el, PSD este o chestiune pentru el, pe persoană fizică. Cât este Liviu Dragnea şeful PSD nu mă veţi vedea prin PSD”, a mai explicat acesta.

Ponta a spus că mai mulţi social-democraţi i-au cerut să nu plece din partid pentru că “Dragnea se duce”, în contextul în care actualul lider al PSD are un dosarul penal de abuz în serviciu.

loading...
To Top