PMP vrea să facă jocurile pe scena politică: Toate pânzele sus către Palatul Victoria
Celebritati

PMP vrea să facă jocurile pe scena politică: Toate pânzele sus către Palatul Victoria

Valeriu Steriu, președinte executiv al PMP, a afirmat, duminică, faptul că PSD și PNL PSD și PNL trebuie să teamă de Partidul Mișcarea Populară. Steriu spune că dacă membrii formațiunii sale vor munci bine în următoarele 40 de zile, va putea fi îndeplinit obiectivul de a-l instala la Palatul Victoria pe Traian Băsescu.

„Pentru politica românească astăzi este o zi importantă pentru că PSD-ul și PNL-ul înțeleg că nu se poate face politică fără Partidul Mișcarea Populară. Suntem partidul de care trebuie să se teamă pentru că fără noi nu vor pune primul-ministru la Palatul Victoria la 11 decembrie. Este astăzi o zi importantă pentru că îl avem astăzi, alături de noi, pe omul care a condus țara vreme de un deceniu și este omul care a condus de la Palatul Cotroceni. Dacă vom munci bine în următoarele 40 de zile, dacă ne vom strădui să dăm fiecare picătură de energie în campania care urmează, peste 40 de zile îl vom putea instala într-un alt palat, îl trimitem în Palatul Victoria”, a spus Valeriu Steriu, la evenimentul de lansare a candidaților organizat de PMP la Sala Palatului.

El a adăugat că fuziunea dintre PMP și UNPR reprezintă, probabil, „cea mai importantă mișcare politică din ultimii ani”.

loading...

„Avem astăzi toate ingredientele necesare pentru a avea succes în alegeri. Iar aceste ingrediente sunt cei mai buni candidați pe care i-ați văzut mai devreme, avem cele mai unite organizații și cele mai puternice, avem cea mai realistă ofertă electorală și cu siguranță avem cea mai puternică locomotivă electorală, președintele Traian Băsescu”, a declarat Valeriu Steriu citat de Agerpres.

El adăugat că electoratul trebuie convins, făcut să înțeleagă, că PMP este singurul partidul care dispune de oameni care „au trecut prin încercări, cu experiență, (…) care știu să ofere la momentele cele mai dificile soluțiile cele mai bune”, spre deosebire de USR.

„Avem cu siguranță cel mai bun program de guvernare (…) Pilonii pe care România trebuie să-i pună în fața dezvoltării României de astăzi sunt exact cei pe care i-am menționat în ultimele luni, o educație competitivă (…) acces la ce înseamnă sistemul de sănătate publică, și nu în ultimul rând o infrastructură adecvată. (…) Vom mișca România prin proiecte punctuale și prin ceea așteaptă românii să vadă, nevoi rezolvate”, a mai declarat Steriu. (foto: capital.ro)

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });