Oprea: Nu am auzit de ucidere din culpa stând pe bancheta din spate
News

Oprea: Nu am auzit de ucidere din culpa stând pe bancheta din spate

Niciodată în România sau în lume nu am auzit de această încadrare de ucidere din culpa stând pe bancheta din spate. Este afirmatia lui Gabriel Oprea. Acesta spune ca se simte hartuit iar aceasta situatie ar trebui sa inceteze.

„Niciodată în România sau în lume nu am auzit de această încadrare de ucidere din culpa stând pe bancheta din spate. Este sfâşietor ca un coleg să moară într-o misiune. M-am simţi hărţuit când s-a spus că veneam de la restaurant. Specialiştii în domeniul rutier au spus că nu poţi să fii încadrat la ucidere din culpă fiind în a treia maşină. (…) Cine este vinovat de moartea colegului nostru Bogdan Gigină o pot spune, conform legii, doar judecătorii. Există şefi de traseu, oameni care asigură această protecţie. Cred că trebuie indreptată atenţia şi asupra acelei nenorocite de groapă în care colegul nostru a căzut.(…) O să port această cruce toată viaţa”, a mai spus Gabriel Oprea.

loading...

Precizările fostului ministru vin în contextul în care luni, Senatul României, a decis respingerea cererii de încuviinţare a urmăririi penale în cazul în care Gabriel Oprea este acuzat de ucidere din culpă în legătură cu accidentul poliţistului Bogdan Gigină.

„În scurt timp voi renunţa la această imunitate. Până la alegeri. Cred că a fost şi o capcană politică. Am văzut că toate partidele au votat acest lucru, ceea ce e un lucru neobişnuit. (…) Nu mai fac politică. Am cedat, trebuia sa fac la fel ca prima oara, să cer ridicarea imunităţii”, a declarat Gabriel Oprea la Antena 3.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });