Orban își umflă mușchii și face declarație INCENDIARĂ despre Guvernul Tudose
News

Orban își umflă mușchii și face declarație INCENDIARĂ despre Guvernul Tudose

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, vrea să dea dovadă că ”e în forță” și a declarat, luni, la Târgu-Jiu, că partidul pe care îl conduce va căuta „cel mai potrivit moment în care va avea cele mai mari şanse pentru a trimite acasă” Guvernul Tudose. El mai spune că dacă ţara n-ar avea guvern, ar fi mai bine decât să aibă Guvernul Tudose. Orban a reamintit la Târgu-Jiu că PNL va ataca în contencios administrativ Hotărârea de Guvern nr. 291/2017 care vizează pensiile pentru grupele I şi II de muncă.

loading...

Întrebat dacă va discuta cu parlamentarii, după 15 august, despre o eventuală moţiune de cenzură împotriva Guvernului, Orban a răspuns:

loading...

„Să nu punem carul înaintea boilor, să nu vindem pielea ursului din pădure, nu suntem în sesiune parlamentară. Când va începe sesiunea, în septembrie, cu siguranţă că vom căuta cel mai potrivit moment în care vom avea cele mai mari şanse pentru a trimite acasă acest guvern. Dacă ţara n-ar avea guvern, ar fi mai bine decât să aibă Guvernul Tudose. Cu siguranţă vom căuta să trimitem la plimbare acest guvern care a bulversat întreaga societate. Discuţiile le vom purta, dar acum n-o să vă spunem cu ce parlamentari discutăm”.

El a mai afirmat, în ceea ce priveşte pensiile, că România are nevoie de un sistem care să se bazeze pe două principii foarte simple – să fie calculate pe contributivitate, iar sistemul să asigure echitatea acestora.

„PSD este singurul vinovat pentru toate inechităţile din sistemul public de pensii, pentru toate pensiile nesimţite care au apărut, pentru dezechilibrul grav care există între cheltuieli şi venituri în bugetul de pensii, pentru dezastrul care se prefigurează în ceea ce priveşte capacitatea Guvernului de a putea plăti pe viitor pensiile.

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });