News

Orban, Kovesi și Turcan, desființați MAGISTRAL după ”șprițul” dat de Pora

Penalul Orbán, la masă cu Koveși alături de Raluca Turcan, pentru a se milogi să scăpe de pușcărie. O înregistrare prezentată de Victor Ciutacu, care ne arată că nu mai avem Justiție în România!

Penalul Orbán s-a dus la GDS buză-n-buză cu Laura Codruța Koveși pentru a ne arăta că Laura Codruța Koveși este băgată până-n gât în Politică, că stă la masă cu politicienii și că încurajează strada! Pentru cine nu știe, după criteriul maimuțoiului Penal Iohannis, Ludovic Orbán este Penal cu acte în regulă, judecat pentru corupție. Pentru Koveși, Orbán este un partener de dialog, stă față în față cu ea pentru a critica legile justiției! La aceeași masă mai era un om politic, Raluca Turcan, iar la final toată lumea și-a promis că se va întâlni în stradă! 

Pentru cine se mai îndoia, aceasta este proba indubitabilă că Laura Codruța Koveși trebuie Suspendată pentru că face politică și pentru că apără Penalii. Pentru Koveși, sunt penali buni care pot sta la masă cu ea și pe care-i scapă de Pușcărie doar pentru că sunt în același partid susținut de șantajabilul Iohannis, alt individ cu dosarele pentru însușirea ilegală de case, dosare ascunse de DNA.

Poziția de Milog a Penalului Orbán nu mă miră, m-am obișnuit cu ea, ce mă preocupă este Tupeul fără margini al lui LCK, pentru care legea este făcută de ea pentru a băga la Pușcărie adversarii lui Iohannis și Orbán! Și ca și când asta nu ar fi de ajuns, Liiceanu chemă oamenii în stradă, aprobat de Koveși, Orbán, Raluca Turcan, membri ai CSM, pentru a nu mai fi nici un dubiu cine scoate lumea în stradă: Koveși, Orbán, Liiceanu, acompaniați de Iohannis. Mai are cineva vreun dubiu? 

loading...

Cred că nici Constantin Noica, care cred că se răsucește în mormânt!

Tot în seara aceasta aflăm că Negulescu îl vrea pe Ciutacu la Pușcărie, făcea dosare false, avea denunțători cărora le dădea ordine, direcționa dosarele la judecători controlați( „emotivi”), plasa victimele în celule cu infractori de drept comun Înrăiți și că o are la mână pe Koveși, într-o înregistrare care, în orice țară din România, ar fi urmată de arestarea lui Negulescu și cea a Laurei Codruța Koveși, pentru fărădelegile comise!

Așa cum am mai spus, DNA face politică, face Poliție Politică și trebuie desființat, cât încă nu aruncă țara în aer, iar Laura Codruța Koveși, Ludovic Orbán și Klauss Iohannis trebuie să ajungă acolo unde le place lor să strige: La Pușcărie!!!( bineînțeles păstrându-se prezumția de nevinovăție până la o decizie finală)

Până atunci la arest, împreună cu infractorii periculoși, vorba lui Portocală; se ocupă procurorul Negulescu de asta! (Drepturile de autor și răspunderea juridică: Gelu Vișan)

loading...
To Top