Orban, obraznic rău de tot cu Mihai Gâdea. Totul ÎN DIRECT. Replici acide
News

Orban, obraznic rău de tot cu Mihai Gâdea. Totul ÎN DIRECT. Replici acide

Directorul Antenei 3 a fost luat peste picior de preşedintele PNL, Ludovic Orban, după ce Gâdea sugerase că Orban ar fi făcut un blat, în contextul dosarului de la DNA care l-a scos din cursa pentru Primăria Capitalei. 

loading...

„Domnule Gâdea, dumneavoastră m-aţi chemat aici ca să mă certaţi?”, l-a întrebat obraznic, la un moment dat, Ludovic Orban pe Mihai Gâdea, în emisiunea Sinteza zilei.

Reacţia liderului PNL a venit după ce realizatorul Antenei 3 sugerase că politicianul ar fi făcut un „blat”, din moment ce nu încearcă să se răzbune după ce i s-a făcut o nedreptate cu apariţia dosarului de la DNA, care l-a scos pe Orban din cursa pentru Primăria Capitalei. El a ieșit din jocul candidaturii și apoi Ludovic Orban a fost achitat, în primă instanţă, pentru acuzaţiile de corupţie întrucât doi dintre magistraţii Curţii Supreme au considerat că politicianul nu s-a folosit de funcţia din partid ca să obţină bani în campania pentru Primăria Capitalei.

loading...

„Mie mi se pare că dacă unui preşedinte de partid i se poate întâmpla asta, unui om simplu i se poate întâmpla să fie călcat în picioare aşa cum este în fiecare zi, iar cine nu răspunde în această ţară sunt cei care fac abuzuri. Iar dumneavoastră spuneţi că nu umblaţi după răzbunări. Dumneavoastră vă ascultaţi?”, a spus Gâdea.

Nici liderul PNL nu s-a lăsat și a vorbit despre lipsa de incisivitate a şefului Antenei 3 în faţa unor politicieni precum Liviu Dragnea şi premierul Mihai Tudose. El a lăsat să se înțeleagă că Gâdea a închis ochii la situaţii delicate din jurul acestora.

Ludovic Orban către Mihai Gâdea: „Nu cred că aţi discutat cu domnul Tudose despre implicarea fiicei sale în afaceri din domeniul energiei sau despre angajarea soţiei sale într-o firmă care a avut contracte publice. Nu cred că l-aţi întrebat pe domnul Dragnea despre implicarea băiatului domniei sale în afaceri cu porcii sau în alte afaceri. Din câte ţin eu minte, în interviuri pe care le-aţi făcut cu ceilalţi lideri politici, v-aţi referit la anumite chestiuni care afectează viaţa de zi cu zi a românilor, nu la chestiuni care afectează viaţa lor personală”.

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });