News

Orban pe urmele lui Gorghiu și Turcan. Încearcă să iasă în evidență prin scandal. Atac la Tudose

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, începe să arate că nu este mare diferență între el și foștii lideri liberali, Alina Gorghiu și Raluca Turcan. În loc să treacă la lucruri constructive acesta vrea sa se remarce prin atacuri.

El a scris miercuri, pe Facebook, că premierul Mihai Tudose este „complet iresponsabil” şi îşi arată „perfidia, populismul şi reaua voinţă caracteristică găştii lui Dragnea” prin faptul că a incitat românii să nu îşi mai depună banii în băncile care nu au plătit impozit pe profit.

„Premierul este complet iresponsabil. Cum sa inciti cetatenii sa nu isi mai depuna bani in banci care nu raporteaza profit? Cum sa inoculezi, chiar si aluziv, ideea ca banii depusi nu ar fi siguri? Cum sa risti prin astfel de declaratii sa dai nastere la o retragere masiva de bani din banci?
loading...

Pe langa iresponsabilitate, Tudose arata perfidia, populismul si reaua vointa caracteristica gastii lui Dragnea. Hai sa dam in banci ca da bine la popor. Am si eu 2 intrebari clarificatoare.

Cine a condus guvernul in perioada in care unele banci nu au platit impozit pe profit? Cine a fost director la mari contribuabili ( deci si la banci) in aceeasi perioada? Nu cumva PSD si Ionut Misa? Si in fine, o ultima intrebare. Cine a inchis ochii si este vinovat pentru evitarea platii impozitului pe profit de catre o parte dintre banci? PSD, evident. Povestea cu HOTUL CARE STRIGA HOTII nu mai merge.

Si, daca bancile sunt asa de rele cum vreti sa le prezentati, ce-ar fi sa nu va mai imprumutati de la banci prin vanzarea de titluri de stat? Ca oricum, datoriile tot noi, cetatenii de astazi si de maine, le vom plati”, a scris Ludovic Orban.

loading...
To Top