News

Orban s-a făcut de râs în cel mai mare stil. Toți îl pun la zid. Mirel Curea și Mugur Ciuvică explică

S-a făcut de râs. Atât de poate spune despre președintele PNL, Ludovic Orban, care îi critică în termeni foarte duri pe liderii coaliției de guvernare, Liviu Dragnea și Călin Popescu-Tăriceanu. El spune despre aceștia că vor să aibă control politic asupra Parchetelor și să oprească anchetele procurorilor.

Orban susține ca dovada clară în acest sens este decizia de miercuri a ministrului Justiției, Tudorel Toader, de a-l scoate pe șeful statului, Klaus Iohannis, din procesul de numire a șefilor DIICOT, DNA și a procurorului general. Dar Orban avea o altă părere acum 4 ani.

”Acum 4 ani, pe când mai era încă liberal, Ludovic Orban spunea că „atât timp cât procurorul general, șeful DNA, șeful DIICOT sunt numiți de Președinte, întotdeauna va exista interferență în justiție și întotdeauna o să existe tentative de comandă politică”. Astăzi, Ludovic Orban nu mai e liberal, ci stalinist. Și, ca orice stalinist, se opune modificărilor de bun simț propuse de ministrul Toader”, semnalează și Mugur CIuvică prin Grupul de Investigații Politice.

Și Mirel Cureea de la Evenimentul Zilei a remarcat schimbarea de opinie.

”Liderul PNL, Ludovic Orban, a anunțat că liberalii iau în calcul contestarea la Curtea Constituțională a propunerilor anunțate miercuri de ministrul Justiției, Tudorel Toader, cu privire la numirea șefilor Parchetelor, cât și cea trecerii în subordinea ministerului a Inspecției Judiciare.

Iata, de ce este important ca liderii politici sa fie agatati de Politia Politica cu dosare penale. Credeti ca Orban ar fi avut o asemenea initiativa, daca nu era atarnat in instanta, cu dosarul pe care i l-a facut DNA-ul? I se rupe lui si de numiri, si de subordonari, nu are decat o singura grija, sa nu-l incalte cu cativa ani de parnaie.

loading...

Crede cineva ca este doar intamplare faptul ca ambii lideri ai celor mai importante partide politice, Dragnea si Orban, au fost asezati in fruntea acestor partide doar dupa ce li s-au facut dosare penale?”, scrie acesta pe Facebook.

Și deputatul Liviu pLesoianu a avut ceva de spus la adresa liderului liberal.

”Ciiiiine eeesteee pseeeudoliberaaalul care, duuupă ce a fost aaabuzaaaat de DNA, se faaace preeeș în faaața DNA-ului? Luuuudoviiic Orbaaaaan!

Marele „liberal” Ludovic Orban, actualul președinte PNL (#DoamneFerește!), e foarte supărat pe propunerile de modificare a legilor Justiției. Zice că e „miercurea neagră”, că se „inhibă anchetele”, că moare anti-corupția lui Kovesi și Lazăr…

Acest ins nu a fost niciodată, cu adevărat, un LIBERAL. E doar un politruc ale cărui manifestări publice ating deseori cele mai înalte culmi ale PENIBILULUI GROTESC! Iar faptul că PNL nu a fost capabil să-și aleagă un președinte care să se manifeste ca un om spune totul despre halul în care a ajuns acest partid. Ca și USR, PNL (cu foarte puține excepții) a ajuns majordomul Noii Securități. Iar Ludovic Orban e în mod evident mașinuța teleghidată a Sistemului!

Orban? Zici că vă veți lupta „cu toate armele”? În regulă. Dacă îți trece prin cap să inciți la ieșiri în stradă, ai cuvântul meu de ONOARE că în secunda doi pornesc demersurile legale pentru a organiza proteste masive FIX în fața sediului PNL! Nu mai aștept OK-ul de la nimeni din PSD. Îmi pare foarte rău că am așteptat un astfel de OK în iarnă. Total greșit! Cu indivizi ca tine, Orban, pur și simplu NU se poate altfel…”, scrie Plesoianu.

 

loading...
To Top