News

Oreste LOVEȘTE în Firea și Mircea Badea: Un chip golit de orice urmă de inteligență

Oreste Teodorescu a lansat în emisiunea lui Rareș Bogdan de la Realitatea TV  un atac dur la adresa primarului Capitalei, Gabriela Firea. El spune că are un chip golit de orice urmă de inteligență. De asemenea, nici realizatorul Antena 3 Mircea Badea nu a fost uitat. Se pare că Oreste este tot mai nervos în ultima perioadă având în vedere ieșirile publice.

”Eu cred că toți iepurii gigantici, toate găinile hiperbolizate si toate plasticurile atârnate pe undeva pe lângă becuri sunt într-o feerie pentru că se bucură pentru cele 0 realizări pe care această doamnă le are în București. Este incredibil cum o fostă colegă de breaslă are mintea parcă întunecată total.

În primul rând eu cred că domnia sa nu are habar ale cui jocuri și ce interese servește. Cred sincer după un an de zile că doamna Firea a moștenit o structură perfectă foarte bine întreținută de domnul fost primar, Sorin Oprescu. Cred că dacă nu ar beneficia de cei 4-5 ventriloci care o acționează pe doamna Firea (nu știu pe unde îi bagă mâna să mă ierte Dumnezeu) dar pare așa manevrată de niște consilieri ai soțului domniei sale din adevărata Capitală că s-a mutat. Nu mai este în București ci este în județul Ilfov spre Voluntari.

loading...

Cred că acolo este de la Dragonul Roșu pentru că am auzit că se face cel mai tare spital metropolitan, un teatru supra național dacă putem să-l numim așa. Toate ONG – urile care s-au preocupat și-au dat mâna și au făcut un raport comun cu privire la realizările echipei Firea în București. În afară de butaforiile alea demne de un bâlci din 1820 , pomeni electorală și niște poze cu bicicleta în birou nu putem vedea nimic notabil. A promis extrem de multe ca domnul Dragnea și a realizat extrem de puține ca și domnul Dragnea.

În afara faptului că este îmbătată de imagine și de un cult al personalității foarte asemănător cu al Elenei Ceaușescu această colegă de breaslă pare cu mințile rătăcite. Doamna Firea nu trebuie să scoată un cuvânt; este suficient să o lași să tacă în plan secund și o să vezi un chip golit de orice urmă de inteligență. Mie mi se pare că ori proximitatea ticăloșiei în care se învârte, ori setea aberantă de o putere nemeritată te pot transforma dintr-un om într-un zombi.

Mie Gabriela Firea mi se pare un zombi. Îmi este milă de domnia sa, la fel de milă cum mi-a fost și de fostul meu prieten Mircea Badea. Aceeași privire rătăcită, același chip încrâncenat și o goliciune. Ar trebui să-și ia fiecare câte o frunză și să o pună unde este cel mai gol, adică pe frunte”, a spus Oreste în emisiunea lui Rareș Bogdan, Jocuri de putere.

loading...
To Top