Oreste, mesaj pentru Bot: Vom sterge aceste lacrimi! Din acest moment: Război total!
News

Oreste, mesaj pentru Bot: Vom sterge aceste lacrimi! Din acest moment: Război total!

Oreste Teodorescu a reacționat dur după ce a fost scandal la Înalta Curte de Casație și Justiție, acolo unde jurnalistul Mălin Bot l-a așteptat pe Liviu Dragnea cu un grup de protestatari. El susține că a fost agresat, iar între timp a apărut și filmul complet al îmbrâncelii din urmă cu o zi. Nu este pentru prima dată când Mălin Bot recurge la asemenea gesturi.

loading...

Mi-a dat în stomac. M-au ţinut să nu ies de la Înalta Curte ca să nu pun întrebări. Mi-a dat în stomac la maşină. Voi merge pe toate căile legale împotriva acestor interlopi. Mi-au dat în ficat şi în stomac. O să depun plângere penală şi o să merg până în pânzele albe. Îi informez pe Dragnea şi pe Codrin Ştefănescu de faptul că nu voi renunţa”, spune Bot plângând. Dovezile însă lipsesc. Oreste Teodorescu promite răzbunare.

Maline, vom sterge aceste lacrimi! Si daca mai ramanem o mana de oameni dornici sa se lupte cu Ciuma Rosie, o vom face pana la capat. Noi nu cedam, nu capitulam! Sa te binecuvanteze Dumnezeu si sa nu pui la suflet micimea unor sobolani cu bodyguarzi!”, scrie Oreste pe Facebook. El a transmis un mesaj avertisment și pentru Liviu Dragnea, asta ca tabloul să fie complet.

loading...

Interlopule, nu vei scăpa! Nu ne temem de gorilele tale! Tu sa te temi de furia unui popor care se va trezi în cele din urma și va realiza cât rău faci României. Din acest moment: Război total!”

Isteria propagandei s-a declanșat în ultimele două zile și a făcut ca site-urile și televiziunile să titreze cu litere de o șchioapă cum a fost Liviu Dragnea apărat de oameni lumea interlopă. Mai mult, unii realizatori chiar au exagerat atât de mult că au spus că și-au luat deja gărzi de corp să nu fie și ei agresați (Rareș Bogdan). Penibil.

Și totuși cum stă situația cu interlopii lui Dragnea? Interlopii ”nu prea” sunt interlopi. Aflăm asta chiar din HotNewsMai exact, cei doi bodyguarzi care au fost dusi la sectie pentru ca au participat la îmbrânceli nu au nici măcar antecedente penale. 

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });