News

Oreste, reacție HALUCINANTĂ după DEZVĂLUIRILE lui Dragomir cu care e în proces

Oreste Teodorescu a lansat mai multe atacuri după dezvăluirile fostului colonel SRI, Daniel Dragomir care a adus în fața opiniei publice mai multe dedesubturi ale SISTEMULUI care a condus cu biciul România. Ce spune Oreste despre interviul lui Daniel Dragomir de la RTV cu Ion Cristoiu și Victor Ciutacu.

Dacă interviul de la RTV a fost preluat în timp real și redifuzat și pe postul de televiziune al lui Voiculescu, asta nu poate să ne lase atât de reci încât să nu sesizăm că toate lucrurile astea se întâmplă și după vizita domnului Voiculescu, la fel și după întâlnirea domnului Voiculescu cu domnul Ghiță, și după întărirea rândurilor unei tabere care este (…) și pe bună dreptate să fi furat atâția bani în atâta timp, și să nu-i poată cheltui, ba mai mult decât atât ….

Și atunci vedem că există un no limit în finanțarea și angajarea atât a unei mâini de lucru autohtone, cât și a unei mâini de lucru străine cum e cazul dosarului….pentru a se atinge obiective.

Acum orice telespectator de-al nostru care a urmărit rațional și care și-a împărțit doza de informații, și de la RTV, și de la Realitatea, și de la Antena 3, și de la celelalte posturi de televiziune, și care și-a făcut o auto analiză și care, mă rog, fiind mai elevat și cu note ceva mai bune decât are domnul Tăriceanu scoală are și capacitatea intelectuală de a înțelege lucruriloe atât cât se pot înțelege, domnul Dragomir nu a venit cu nimic nou.

Domnul Dragomir nu a făcut altceva decât să compromită prin asociere. Adică el a spus ce a făcut și Ghiță cu Coldea și cu Kovesi înainte. Adică, domnule vă spun eu, că sunt colonel SRI, și am fost acolo, și știu despre ce e vorba dar nu vă pot confirma.

E un dosar în derulare și eu nu pot să vă fac mărturisiri din dosar. Dar domnia sa a spus foarte clar că a văzut jurnaliști intrând în biroul domnului Coldea.

loading...

Sugerând cumva că acei jurnaliști erau sub acoperire. Acum pun și eu o întrebare, cât de cretin să fii, tu să fii ofițer acoperit să te și duci în biroul domnului Coldea, trebuie să fii cel puțin oligofren. Asta-i unu la mână. Dar dacă e așa, domnule mă interesează și pe mine cine sunt acei jurnaliști. (…)

Mie tare mi-e teamă, și aici domnul Daniel Dragomir ar putea să vină cu o anumită lumină să ne spună când s-a corupt domnia sa. Pentru că din tot ceea ce a mărturisit la televizor aseară, dânsul ne-a făcut să înțelegem că era contemporan cu aceste fărădelegi executate în interiorul nucleului de forță al domnului Coldea… dar din motive pe care nu ni le-a spus, timp de 4 ani de zile a tăcut. Și atunci ne-ar interesa și pe noi ca jurnaliști să aflăm când domnia sa a trecut de la un ofițer tânăr, sprinten, antitero, care mă rog, a fost decorat de CIA, care avea o carieră profesională la început și care promitea multe, când s-a hotărât domnia sa să treacă de partea cealaltă a barierei. Că poate aflăm și noi ce s-a întâmplat acolo”, spune Oreste la emisiunea lui Rareș Bogdan, Jocuri de putere.

Oreste Teodorescu si Rares Bogdan au fost actionati in judecata de fostul ofiter SRI implicat in operatiunea Black Cube! Barbatul le cere 40.000 de euro pentru prejudicii de imagine, potrivit Kanal D.

Daniel Dragomir i-a actionat recent in judecata pe Oreste Teodorescu, Rares Bogdan, precum si pe jurnalistii Stelian Negrea, Bogdan Comaroni si Florian Bichir.

Dragomir solicita despagubiri de 40.000 euro pentru prejudicii de imagine suferite in urma unei emisiuni difuzate in urma cu mai multe luni la Realitatea TV. Pe scurt, fostul ofiter vrea bani de la toti cei care au intrat in studio, in emisiunea lui Rares Bogdan si au dezbatut subiectul Black Cube.

Dragomir s-a plans de atitudinea lui Rares Bogdan si a invitatilor lui si la CNA, ocazie cu care postul de televiziune a primit deja o amenda de 15.000 lei. In plangerea la CNA, fostul SRI-ist a scris ca in emisiune „s-au proliferat cuvinte injurioase, denigratoare si incorecte la adresa mea, de natura a incalca drepturi fundamentale, atat de catre invitati cat si de realizatorul acesteia”, a scris Daniel Dragomir.

Barbatul a formulat o plangere si in civil, la Judecatoria Sectorului 3, la sfarsitul lunii mai, insa nici pana azi nu a fost stabilit un prim termen al procesului.

loading...
To Top