Oreste Teodorescu, pus la punct EXEMPLAR: Când mai mergi la Rareș Bogdan…
News

Oreste Teodorescu, pus la punct EXEMPLAR: Când mai mergi la Rareș Bogdan…

Deputatul PSD, Liviu Pleșoianu, a lansat un mesaj acid către Oreste Teodorescu care a distribuit anunțul cu privire la protestul de dumincă seara. Mesajul scris de Oreste în distribuire a fost: Salvați România. Jos Ciuma Roșie. ”Având în vedere că și noi ne-am săturat să fim furați, data viitoare când mai mergi în emisiunea amicului tău cu multe cravate (adică Rareș Bogdan-TALIBAN, ca să n-avem nelămuriri), îndeamnă-l în direct să renunțe la emisiune în semn de protest pentru că postul TV de unde își ia morman nu a plătit de 6 ani #nimic la stat”, scrie Pleșoianu.

loading...

Fii tu eroul nostru, ESOTERICULE, și părăsește platoul #revoltat, spunând publicului #rezistent că ar trebui să iasă în stradă împotriva celor care au #datorii de 24 DE MILIOANE DE EURO! Da, da, știu că știi că despre Realitatea TV e vorba!

Uite, îți dau și o idee de „Facebook Event”: „#HOȚII! Realitatea TV nu își plătește #TAXELE și #IMPOZITELE! Membri ai comunității #REZIST, ieșiți în stradă și cereți-i #DEMISIA lui Rareș Bogdan pentru că primește bani de la un post de televiziune care nu dă una de-un leu la stat de 6 ani! Cum își permite toalete scumpe și vacanțe peste ocean stimatul Rareș Bogdan, dacă televiziunea unde lucrează are DATORII LA STAT DE 24 DE MILIOANE DE EURO!?”.

loading...

Special pentru tine, #ESOTERICULE, am pregătit și câteva sloganuri pe care să le strigi în piață:

– În REALITATE – n-aveți BONITATE!
– La REALITATEA – e IMORALITATEA!
– INSOLVENȚII – fac pe DIZIDENȚII!
– Când ia Rareș MORMAN – să dea la stat un BAN!
– Rareș-TALIBAN – Nu mai lua #MORMAN!
– Am cravata mea, sunt TALIBAN… Și mă mândresc cu ea, fără să dau vreun BAN!
– Am cravata mea, sunt INSOLVENT… Și mă mândresc cu ea, pozez în DIZIDENT!
– N-ai plătit taxele… Și-ai mâncat sarmalele…
– Nu plătești IMPOZITE, dar îți faci DEPOZITE!
– #IPOCRITUL face pe-ASUPRITUL!
– Nu fi complexat! Vei fi și tu #TAXAT!
– Realitatea TV – Un post cu audiență de MILIOANE… DATORIE!
– Lasă SINTAXA, plătește #TAXA!

#Baftă!

P.S. …Dacă mai aveți nevoie de sloganuri, apelați cu încredere!”, a comentat acesta pe Facebook. P.S. – Protestul a fost zguduitor și au participat la el aproape 100 de persoane.

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });