News

Oreste, un nou atac la Badea? Îi înjură turbați pe acești tineri frumoși și liberi

Oreste Teodorescu pare că are de plătit polițe mai vechi. Într-o intervenție în emisiunea lui aRraeș Bogdan, acesta s-a dezlănțuit la adresa celor care nu îi suportă de ”tinerii frumoși și liberi” făcând referire și la ”vechi prieteni”, unul dintre ei fiind se pare chiar fostul coleg, Mircea Badea care nu ezită să îi ridiculizeze pe aceștia. Nu este pentru prima dată când Oreste îl atacă pe realizatorul de la Antena 3.

”Singura strategie pe care acești trădători de neam și de țară o au ca să fie votați în permanență este ca pe romănii de bună calitate, ca pe romănii care iubesc această țară să-i facă să plece pentru că altminteri, ei n-au vota niciodată cu acești nenorociți. Să-i țină România ca pe niște oi jigărite în niște staule nespălate, pe niște asistați social.

Ei asta vor. Au făcut-o după Piața Universității din 1990 când 3 milioane – 4 milioane de români care își puseseră speranțele în schimbarea aia de după Ceaușescu, și care s-au văzut loviți cu bâta în gură de niște primate sărace, din catacombele patriei, de către mineri, o vor face și acum după protestele de la  ʺrezistʺ din Piața Victoriei, câți credeți dintre tinerii ăia și frumoși și liberi pe care-i batjocoresc niște urâți, imbătrâniți indiferent de vârstă, că mă uit la niște prieteni de-ai mei și parcă au ajuns la 80 de ani, atâta ură și atâta încrâncenare pe fețele lor, i-au făcut să arate ca niște mumii, ca niște zombi de ticăloși ce sunt. Ăia cu spume la gură, turbați, îi înjură pe tinerii ăștia frumoși și liberi și-i batjocoresc.

loading...

De ce-i batjocoresc? Ca să-i facă să plece încă 3 milioane, încă 4 milioane de români frumoși, că nu mai au de cine să fie reprezentați în țara asta. Iar ei să rămână cu mamaie și cu tataie, niște săraci, niște obedienți spălați pe creier de de Ceaușescu, spălați pe creier de Iliescu, batjocoriți de Băsescu și așa mai departe. Asta este un act de trădare națională. Noi am fost 23 – 24 de milioane de români, România era o țară, una dintre cele mai puternice demografic țări din estul Europei.

Am ajuns să fim vai de capul nostru, să moară spitalele din România, mai mulți români de infecții nozocomiale, decât au murit în primul și al doilea război mondial, elita acestei țări, intelectuali, oameni care, domnule, sunt școliți aici nu sunt folosiți, sunt folosite numai nepoate, numai șoferi, numai niște curviștine pe care le trag ăștia prin cearșafuri, pe unde apucă, prin consilii de administrații.

Am văzut că a fost numit domnule, la Ministerul Afacerilor Externe, un cocalar de ultimă speță, ăsta ne reprezintă pe noi, adică și domnul Tudose, am înțeles, are o anumită prestanță și încă îi dau prezumția de bună credință, dar domnule, nu putem acum să ne batem joc și să aducem în sistemul din România niște incompetenți, doar pentru că sunt fata lui Țuțuianu, nepotul lui nu știu cine, șoferul nu știu cui. Nu se mai poate așa. Țara asta are nevoie de competență”, a spus Oreste.

loading...
To Top