News

Până şi DUŞMANUL lui Dragnea recunoaşte: Liderul PSD  este o ŢINTĂ politică

Ultimele incidente care se leagă de procurori şi presupusele afaceri ale lui Liviu Dragnea par cusute cu ață albă. În ultimele luni anchetele au apărut peste noapte, percheziţiile la fel iar presa sistemului pare pusă pe treabă serioasă aruncând articole tăioase la adresa liderului PSD. Chiar şi aşa, Cătălin Ivan, unul dintre opozanţii lui Dragnea recunoaşte că preşedintele PSD este la ora actuală o ţintă politică.

”Sigur că este o țintă politică. Sunt foarte multe informații care ies în același timp. Adică am aflat deodată despre Dragnea ce nu am aflat în ani de zile. Dar este un film pe care îl vedem foarte des în România. Un film de la Revoluție încoace dar de când a luat Traian Băsescu mandatul de președinte îl tot vedem.

Sunt oameni politici care sunt protejati ca doar in asta sta ticalosia sistemului. Protejează anumiți oameni politici și nu iese nicio informatie despre ei. Vedem că sunt bogati si vedem opulenta in care traiesc si nimenu nu ii intreaba absolut nimic. Ei nu dau socoteala niciodată. Lucrează la stat si pe hartie nu au venituri extraordinare ca in realitatea dar nu sunt intrebati de nimeni pentru ca sunt utili Sistemului”, a spus europarlamentarul Cătălin Ivan la Antena 3.

Și asta ne aduce aminte și de ce spunea Dan Andronic în urmă cu doar câteva zile. Mai exact, Dragnea o să fie terminat până la sfârșitul lui august.

loading...

”Am avut acum câteva zile informația că Luluța a dat termen ca până la finalul lui august să fie terminat Dragnea! PARDON!  Să fie decapat dosarul TelDrum până se ajunge la Dragnea… Am și un martor. Azi, s-au anuntat percheziții la TelDrum. QED.

P.S. Primesc două informații importante de la o sursă care nu m-a dezamăgit până acum. Perchezițiile DNA la TelDrum au avut loc vinerea trecută, urma să fie reținută și o persoană, numai că procurorii DNA s-au răzgândit. Au stat toată ziua acolo și au ridicat saci cu documente. Mai mult, perchezițiile de la Guvern au avut o componentă care viza TelDrum. În special documente aflate în biroul secretarului general al Guvernului. Eu cam bănuiesc despre ce este vorba. Dar Ponta știe sigur…”, scria Andronic.

”Când am spus că finalul lunii August este punctul ZERO al decapării lui Dragnea, unii au strâmbat din nas. Sper că ceea ce văd confirmă informațiile mele.  Acum vă spun că este o competiție contra-cronometru pentru ca lucrurile să se termine înainte de finalizarea controlului Inspecției Judiciare la DNA. Au zis că termină pe 11 August, au amânat pentru 25 ale aceleiași luni, s-au intensificat presiunile pentru pârlirea lui Dragnea.

Părerea mea…La cât de bine erau pregătiți UM Știri Fierbinți și Digi să difuzeze materiale despre marea evaziune de 200.000 de euro, cred că-mi înțelegeți raționamentul”, a mai scris Dan Andronic.

loading...
To Top