Celebritati

Parlamentul A LUAT FOC. Jigniri între Tăriceanu și Roman: Vă place să trageți la măsea

Scandal cât casa în Parlamentul României. Protagoniști: Călin Popescu Tăriceanu și deputatul Florin Roman, cel care a anunțat în urmă cu câteva zile că își va monta cort în dreptul biroului președintelul PSD, Liviu Dragnea.

Florin Roman: „Eram cu mâna sus înainte de a trece spre următorul pas, dar se pare că vedeți mai greu în partea dreaptă a sălii, ceea ce este regretabil. Ar trebui să îi tratați pe toți colegii parlamentari în mod egal”.

loading...

Călin Popescu Tăriceanu: „Sunt ajutat de doi secretari. Dacă secretarii nu v-au observat, îmi cer eu scuze în numele lor. Nu mai faceți comentarii inutile, ca să vă aflați vorbind. Vă găsiți aici din greșeală. Cred că confundați cupola Parlamentului cu alte locruri în care vă petreceați timpul, că așa am aflat, că aveați o mare predispoziție pentru anumite lichide. Când veniți aici, aveți grijă să beți numai apă. Eu vă avertizez că data viitoare vă tai microfonul dacă folosiți același limbaj”.

Deputatul liberal Florin Roman a  susţinut că vrea să intre în greva foamei, începând de săptămâna viitoare şi în acest sens a cerut acordul Camerei Deputaţilor pentru a amplasa un cort în Palatul Parlamentului, chiar în faţa biroului liderului PSD Liviu Dragnea. Liberalul este nemulţumit de modul în care guvernanții tratează cu dispreț Centenarul Marii Uniri.

Întrebat cum comentează decizia liberalului de a protesta în faţa biroului său de la Parlament, Dragnea a răspuns: „somn uşor”. „Sunt unii care dorm şi în scaun, faptul că cineva doreşte să i se amenajeze un pat înseamnă că îşi asumă lucrul acesta şi vrea să se simtă mai bine, dar nu are nico legătură cu monumentul”, a mai spus liderul PSD.

loading...
To Top