Penelistul Bușoi: Eu nu am plagiat. Am muncit foarte mult. E o ticăloșie
News

Penelistul Bușoi: Eu nu am plagiat. Am muncit foarte mult. E o ticăloșie

Președintele PNL București, Cristian Bușoi, a susținut că lucrarea sa de doctorat nu este un plagiat, subliniind că este o teză corectă, la care a muncit foarte mult. Bușoi a precizat că a folosit toate mijloacele de cercetare cunoscute. El a adăugat că nu și-a însușit scrierile Alinei Mungiu-Pippidi și ale lui Andrei Țăranu și că i-a citat pe parcursul lucrării pe cei doi autori.

loading...

„Sunt în domeniul sănătății — cel puțin în ultimii 25 de ani — sute, poate mii de lucrări de doctorat. Din miile de lucrări de doctorat care s-au susținut în România în ultimii ani, singura lucrare care este analizată și acuzată este lucrarea mea legată de politici publice în sănătate. Lucrarea nu este plagiat și o spun fără teamă, pentru că văd că presa a întrebat dacă o să răspund ca dl Negoiță, că nu-mi pasă. Eu nu pot și nu vreau să spun că nu-mi pasă, că mă doare în bașcheți, pe mine chiar m-ar durea ca acest lucru să fie pus într-un mod incorect și pentru că lucrarea mea este chiar una corectă, la care am muncit foarte mult. Nu aduc acuzații, nu vreau să mă victimizez, nu pornesc discuții publice, dar vreau să anunț că mă voi lupta legal și public pentru a dovedi că acuzațiile sunt netemeinice și false. (…) Acuzația de plagiat este o ticăloșie și cred că faptul că nu i-am răspuns până acum poate într-un fel prin tăcere i-am hrănit existența”, a declarat Bușoi într-o conferință de presă.

El a explicat că a redactat și susținut teza de doctorat respectând toate criteriile Universității „Victor Babeș” din Timișoara, iar subiectul lucrării este unul original. Liberalul a respins și acuzațiile potrivit cărora s-ar fi autoplagiat. „Nu m-am autoplagiat. Am scris un articol”, a afirmat liberalul.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });