News

Predoiu i-a cerut demisia lui Juncker pentru Brexit. Ponta râde de el

Cătălin Predoiu a susținut pe Facebook că președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, ar trebui să-și dea demisia după rezultatul referendumului din Marea Britanie. Acesta a precizat că Brexit nu este doar eşecul lui Cameron, şi Juncker are partea lui de responsabilitate şi ar trebui să urmeze exemplul lui Cameron, să îşi dea demisia.

loading...

„Ar fi un gest de responsabilitate. Demisia nu înseamnă haos, ci perpetuarea lipsei de responsabilitate generează haos. E nevoie de un nou Preşedinte al Comisiei Europene, mai puţin coleg cu Putin şi mai capabil să insufle speranţă pentru mai multă Europă”, scrie Predoiu. Declarația acestuia l-a făcut pe fostul premier Victor Ponta să se amuze dar și să-l taxeze pe fostul candidat la primăria Capitalei.

„Deci Marele PNL ( sau „Partidul Lui”) a devenit un fel de „Vacanta Mare” din vremurile de demult / cand esti trist sau ingrijorat de ceva serios ( cum ar fi BREXIT ) citesti ce spun comicii de la PNL si mai te destinzi putin ! Gorghiu & Predoiu ( Dumb and dumber) / sau Gorghiu & Blaga ( Stan si Bran) / sau Cezar Preda & Ludorvic Orban ( Pacala si Tandala) – au in oferta orice iti doresti! Presedintele / Premierul / Primarul General „to be elected” Catalin Perdoiu i-a cerut demisia lui Juncker pt Brexit/ si daca nu intelege Juncker rapid sa se conformeze dl Perdoiu va trece la Tusk, Merkel, Obama, etc!!! Astept maine reactia tovarasei Gorghiu Dej – presa a inteles gresit sau a manipulat ce a zis Dl Catalin Perdoiu- era vorba , chiar si pt Brexit, de demisia lui Ponta!!!! Ati inteles acum?!?!”, a precizat Ponta.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top