Life

Picioarele soției lui Rareș Bogdan, subiect de CEARTĂ pe pagina jurnalistului / Foto interior

Telespectatorii emisiunii Jocuri de Puterea realizată de Rareș Bogdan la Realitatea TV s-au luat la ceartă după ce jurnalistul a publicat o poză în care apare alături de soția lui. În timp ce unii susțin că Rareș Bogdan a publicat poza doar că să stârnească invidie, alții au apreciat că este ceva normal.

Redăm comentariile așa cum au fost scrise. ”D-le Rareș Bogdan , iertați- mă , mai aveți un pic și ajungeți la mintea femeilor sărace cu duhul . Am văzut, aveți soție frumoasă , copil frumos , sunteți în vacanță , foarte bine . Dar cu poza de față , cu ce intenție ați postat-o ? Vreți să știți câte Like primește soția dumneavoastră pentru picioarele frumoase ale dumneaiei?”, l-a certat Oancea Angela pe Rareș Bogdan. Jurnalistul nu a stat mult pe gânduri și a răspuns sec: NU!

Florian Qaru dna Angela, sotiile mele (eu îs mai ghinionist la soții, de-aia a trebuit sa incerc.. si s-o dau in bara nițel) nu m-ar fi lasat sa postez pe fb poze unde sa nu apara si ele. Sunt geloase, iar daca lucrezi la TV…..e jale 🙁

Oancea Angela D-le Florian , Facebook -ul nu-i al meu , nu mi l-a lăsat tata moștenire . Fiecare postează ce dorește . Mame iubitoare , postează toate pozele de la nunta fiilor , fiicele , nepoții , cățel și purcel . Toate prietenele le dau like și zboară florile și pupăciunile , mai ceva că la prisacă . Nu am nimic împotrivă , nu fac educație nimănui . De la Dl. Bogdan Rareș nu mă așteptam. Să facă și dânsul ce dorește ,eu am tras concluziile mele. O seară bună să aveți , D-le Florian !

Dorin Traian Popa Rares Bogdan Asa-i ca nu esti ardelean…?

loading...

Oancea Angela O întrebare normală și firească . Dacă nu–i cu mare supărare , și eu aș vrea să știu . Eu sunt din Sălaj , băimăreancă de 40 de ani , rezidentă in Italia , de 10 ani .

Eliza Loredana SJ Va inteleg frustrarea! Puteti incerca ceva fitness si putin botox!

Dorina A. Arbanas Rares Bogdan nu luati in seama unele rautati,o fi geloasa dna Angela ca nu arata ca sotia dv.; fiecare posteaza ce doreste iar dumneaei daca nu-i place sa va scoata din lista sau sa se abtina, nu cred ca va doriti like de la dansa.Concediu placut si emisiunea mai poate astepta putin sa va odihniti si dv dupa atata truda din ianuarie.

Oancea Angela Bravo doamna Arbanas , ai dat cu parul , ce săracă ești cu duhul !

Voi ce părere aveți? (Foto: facebook.com/Rares.I.Bogdan)

 

loading...
To Top