News

Pieleanu, anunț îngrijorător de ULTIMĂ ORĂ de care pesediștii trebuie să țină seama

Fostul premier Sorin Grindeanu a declarat că se simte legat în continuare de PSD, dar că nu poate asista pasiv la cum se distruge stânga în România, potrivit Antena 3. Continuând demersul fostului său partener din Guvern, Victor Ponta, Grindeanu a dezvăluit cifrele din sondajul intern al PSD, care arată că membrii partidului au o părere proastă despre șeful lor în proporție de 80%.

„În acest moment, orice om, membru de partid, nu poate să se gândească că imaginea negativă a lui Dragnea nu se poate răsfrânge și asupra partidului. Vorbim de 12-13% părere bună și foarte bună despre Dragnea, iar părere proastă la 80-86%. Am date certe. Încrederea în Dragnea este mai proastă decât în partid, iar efectul începe să se vadă, iar PSD va reacționa. În istorie, PSD a avut mereu forța de a se reinventa. Tot timpul a existat o mână dreaptă. La Năstase erau însă unii acolo care îi spuneau când să o ia mai ușor. La Dragnea există însă doar yesmeni”, a declarat Sorin Grindeanu, la TVR. Sociologul Marius Pieleanu de la Avangarde confirmă cifele date publicității, potrivit DCNews.

loading...

În mod cert, astăzi când vorbim, Liviu Dragnea nu este în vârful popularității sale. Toate elementele din actuala guvernare PSD s-au descărcat negativ, într-un mod natural, pe imaginea lui Liviu Dragnea și constatăm și noi cu toții cei care ne ocupăm de lucrurile astea că nu e cel mai popular lider al PSD.

Așa cum ne-au arătat și alte situații, Liviu Dragnea are capacitatea de a reveni, depinde numai de el dacă vrea sau nu să facă asta. Mă tem că prin actuala strategie de imagine nu va fi confortabilă poziția pe care o avea, trebuie să se rebranduiască cumva, să redevină acel lider de partid pe care mulți dintre noi l-am cunoscut la un moment și care chiar putea să tragă după el prin organizare, capacitate de muncă, chiar prin subtilități de strategie.

Astăzi, centralismul excesiv pe o singură persoană în managementul PSD-ului nu e favorabil imaginii în general a PSD-ului. Dincolo de asta, PSD-ul rămâne la 40 și ceva de puncte procentuale” a explicat Marius Pieleanu, la Antena 3.

loading...
To Top