News

Pieleanu: Liviu Dragnea este numele viitorului președinte al României dacă face asta

Sociologul Liviu Pieleanu a susținut în cadrul emisiunii România 9 realizată de Ionuț Cristache că Liviu Dragnea este cu siguranță numele noului președinte al României dacă îndeplinește un obiectiv important. Mai exact, Pieleanu spune că aceasta ar trebui să conducă o comisie de anchetă a abuzurilor DNA care să investigheze plecând de la dezvăluirile fostului colonel SRI, Daniel Dragomir.

M-a surprins foarte tare reacția extrem de rapidă a conducerii PSD, apropo de o comisie parlamentară care să studieze abuzurile, și nu abuzurile de statistică, abuzurile DNA-ului. Și de asemenea, reacția extrem de rapidă și în situația unei comisii de să lămurească SIPA.

loading...

Eu cred că de pildă această comisie va fi serioasă dacă va fi condusă de exemplu, de Liviu Dragnea. N-am alt nume în Parlamentul Românie. Nu poate să conducă o comisie de nivelul ăsta domnișoara Oana Florea. Să presupunem că se va forma această comisie și va fi Liviu Dragnea președintele ei. Această comisie va dezvălui și va confirma ce a spus Dragomir. Atunci, Liviu Dragnea este numele viitorului președinte al acestei țări”, spune Pieleanu. ”Are o șansă reală”, a adăugat și Chirieac.

Și jurnalistul Ion Cristoiu consideră că o astfel de comisie ar trebui condusă de liderul PSD, Liviu Dragnea.

Trebuie să-l pui pe Liviu Dragnea, pentru că orice șef de comisie de genul ăsta e o vizibilitate ieșită din comun. Ori îl pui pe unul, cum a fost și Vifor ăla care nu iese deloc și nu are rost, și atunci mai degrabă îl punem pe Dragnea”, consideră Cristoiu.

loading...
To Top