Pieleanu revine cu EXPLICAȚII după ce sondajul realizat de el a băgat zâzanie în PSD
News

Pieleanu revine cu EXPLICAȚII după ce sondajul realizat de el a băgat zâzanie în PSD

Sociologul Marius Pieleanu, cel care conduce Institutul Avangarde, ”autorul” sondajului de la care a pornit criza din PSD a explicat culisele acestei cercetări.

loading...

”Îmi asum responsabilitatea științifică de rigoare asupra acestei cercetări și pun la dispoziția oricărui sociolog baza de date”, a spus Marius Pieleanu, marți, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3.

Sociologul Marius Pieleanu a precizat că sondajul a fost realizat telefonic, pe un eșantion de 700 de persoane. O precizare importantă este aceea că ”baza de date a fost reîmprospătată. Baza era înainte ușor PSD-izată”, a explicat Pieleanu.

De asemenea, a mai spus Marius Pieleanu, sondajul acesta nu a fost comandat de nimeni, ci este un barometru pe care institutul Avangarde îl prezintă lună de lună.

De la ce a pornit de fapt scandalul din interiorul PSD

Tot scandalul din interiorul PSD a pornit de la sondajul făcut de Institutul Avangarde, care arată că Guvernul s-a prăbuşit brusc la capitolul încredere, de la 40% la 27%.

loading...

Cabinetul Tudose a fost instalat în urmă cu aproximativ patru luni, după ce Guvernul Grindeanu a fost demis printr-o moţiune de cenzură depusă de PSD şi ALDE împotriva propriului Guvern.

Analistul politic Radu Tudor este de părere că situația din PSD nu mai poate continua în acest fel, partidul fiind ”complet dezarmonizat”. Întrebat despre prestația de luni seară a premierului Mihai Tudose, de la Sinteza zilei, Radu Tudor a răspuns:

”Generatoare de hotărâri ale partidului la putere. Situația din PSD nu mai poate continua în felul acesta, e un partid complet dezarmonizat, la 10 luni după ce a preluat puterea”, a comentat Radu Tudor, realizator Antena 3, marți, la emisiunea Sinteza zilei.

Gest surprinzător făcut astăzi, de Liviu Dragnea

În momentul în care reporterii îi adresau întrebări lui Mihai Tudose, Liviu Dragnea a coborât scările și a plecat.

”Este un gest simbolic (…) o surpriză de neînchipuit până astăzi ar putea fi produsă de lăsarea din brațe de către organizațiile județene a lui Liviu Dragnea” a spus Radu Tudor, marți, în emisiunea ”Punctul de Întâlnire”.

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });