Pisicuța Ralphee are un handicap, iar Max are grijă de ea zi și noapte
Emotionant

Pisicuța Ralphee are un handicap, iar Max are grijă de ea zi și noapte

Pisoiul Ralphee și câinele Max sunt un cuplu neobișnuit pentru cei care cred că cele două rase se dușmănesc mereu. Din contra, aici este vorba chiar de afecțiune. Ralphee a fost salvat de stăpânul câinelui dintr-un hambar și din nefericire are o tulburare neurologică cunoscută sub numele de hipoplazie cerebeloasa. Concret, aceste pisici sunt cunoscute pentru lor mersul lor denumit „marinarul beat”.  De asta a fost și greu să își facă la început prea mulți prieteni, însă, Max a adoptat imediat pisoiul.unspecified (3)

Mai mult, a avut grijă de el încă de când a fost adus. Practic, de când a fost adus Ralphee acasă, Max nu este niciodată departe. El pare a fi totdeauna curios și veghează asupra Ralphee oriunde merge. Ralphee este în creștere și are răutățile lui, dar câinele pare să-l înțeleagă și să-l accepte. Îl primește mereu încântat și chiar sare înaintea lui când îl vede pe pisoi. unspecified“Sunt un cuplu tare ciudat, dar se iubesc mult. Nu se despart niciodata. Amandoi se culca, și amandoi se trezesc. Zilnic sunt in curte la joacă. Ma bucur ca l-am lasvat pe Ralphee pentru că era într-o situație dificilă, dar acum este mult mai bine și se vede pe el asta. Chiar dacă are o anumită problemă, nici nu băgăm de seamă. Sunt mândru că am un așa pisoi, și un astfel de câine”, a spus stăpânul animalelor.unspecified (2)

loading...

Trebuie spus că speranta de viata este la fel ca la orice pisică așa că în afara mersului nu are alte probleme și își duce viața liniștită. Mai mult, starea lor nu se agravează în timp, ci din contra, ea se reface câte puțin. Este demnă de film povestea celor doi prieteni. Mai jos aveți și un clip cu cei doi care este pur si simplu emoționant.


loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });