Pleșoianu, după decizia CCR cu privire la Kovesi: Dacă nu vine nici de data asta, atunci …
News

Pleșoianu, după decizia CCR cu privire la Kovesi: Dacă nu vine nici de data asta, atunci …

Kovesi are obligația de a se prezenta în Parlament și de a furniza informațiile solicitate sau de a pune la dispoziție documente. Decizia a fost luată de CCR.

loading...

”În soluționarea conflictului, Curtea a constatat obligația doamnei Laura Codruța Kovesi de a se prezenta în fața Parlamentului României — Comisia specială de anchetă a Senatului și Camerei Deputaților pentru verificarea aspectelor ce țin de organizarea alegerilor din 2009 și de rezultatul scrutinului prezidențial și de a furniza informațiile solicitate sau de a pune la dispoziție celelalte documente sau mijloace de probă deținute, utile activității comisiei”, se precizează în comunicatul emis de CCR. Deputatul PSD, Liviu Plesoianu, a tinut sa comenteze acest aspect.

”CCR a decis – KOVESI are OBLIGAȚIA de a se prezenta în fața Comisiei de Anchetă! Ca atare, în cadrul ședinței de mâine, voi propune reinvitarea doamnei de la DNA la audieri. Am MULTE întrebări să-i adresez… Dacă nu vine nici de data asta, atunci voi solicita în secunda doi REVOCAREA sa și îmi voi petrece din nou „timpul meu liber” în „spațiul meu privat” din fața sediului central DNA…”, scrie Pleșoianu pe Facebook.

loading...

Deputatul Oana Florea, președintele Comisiei parlamentare de anchetă pentru alegerile prezidențiale din 2009, reacționează la decizia CCR de azi, prin care s-a stabilit oficial că Laura Codruța Kovesi era obligată să se prezinte la audieri în comisie.

„Mâine la 15.30 în plenul comisiei de anchetă vom discuta despre decizia CCR și activitatea noastră pe viitor. Colegii vor face propuneri, dacă vom mai avea audieri, dacă consideră necesară invitarea doamnei Kovesi”, a declarat Oana Florea.

Întrebată dacă, în opinia ei, Kovesi ar trebui reinvitată, Oana Florea a răspuns: „Trebuie să mă gândesc dacă va aduce lumină în vreun fel. Prezența ei acolo e deja constatată. Eu sunt deschisă la orice este necesar și util pentru aflarea adevărului”.

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });