News

Pleșoianu i-a informat pe oficialii de la Bruxelles despre ADEVĂRATELE abuzuri din Justiție

Deputatul PSD, Liviu Pleșoianu, a redactat o Scrisoare Deschisă referitoare la adevărata față a Sistemului de Justiție din România. El a expediat această Scrisoare către toți europarlamentarii de la Bruxelles. Ce conține? Fața hidoasă a sistemului care din nefericire nu a fost arătată în dezbaterea care a avut loc recent în Parlamentul European cu privire la Justiția din România. Pleșoianu face referire și la recenta decizie a CCR care a arătat modul în care a acționat DNA.

”Păi m-am uitat și eu ieri și am văzut că e posibilă călătoria în timp, practic erau niște oameni de la începutul epocii de piatră care veniseră și aruncau niște cataroaie așa spre ministrul Justiției care altfel a făcut față exemplar din punctul meu de vedere (…) a fost de un calm desăvârșit, cred că practică zen ceva de a putut să fie calm în fața gloatei ăleia de oameni rezistenții și foarte dedicați apărării statului de drept și atunci am zis că poate e momentul să mai ajungă pe la Bruxelles și alte informații cum ar fi cele legate de abuzurile inimaginabile ale minunatului stat de drept în care trăim și am așezat acolo câteva cazuri, puține, foarte puține față de câte sunt în total în țara asta, cele pe care le cunoaștem, câte or mai fi în rest, nu știu.

loading...

Cred că trebuie să ajungă acolo astfel de lucruri pentru că stăteam și mă uitam mai devreme, era în filmul de mai devreme un om sărman, cu mulți copii sărmani în jurul lui și spunea că ăștia trebuie împușcați nu trebuie dați la închisoare. Nu o să se ajungă la asta pentru că un șmecher natural (n.r. – Traian Băsescu) care timp de zece ani a făcut tot ce a vrut în țara asta. A creat un sistem care în principiu e foarte simplu. E odios dar foarte simplu.

Eu și cu camarila din jurul meu dăm tunuri, facem praf țara asta, în același timp creăm un sistem care ne ajută pe noi să controlăm atât jocul politic cât și jocul economic și ca să nu ne sară oamenii în cap creăm un sistem de propagandă foarte eficient în care pompăm tot banii oamenilor până la urmă, foarte mulți bani astfel încât să genereze ură și să inducă percepția publică conform căreia ăștia, corupții ăstia, apropo de cuvântul cheie ʺcorupți, corupți, mită, mităʺ  Corupții ăștia, alții decât noi.

Alții decât noi, ăștia sunt de vină pentru că voi sunteți foarte săraci în țara asta. Voi să-i urâți cât mai mult și iată că noi venim și cu soluția, cu luptătorii, cu divinitățile statului de drept care vor face ordine, fiind trimiși de undeva din galaxiile imaculaților și vor reda țara”, a precizat Liviu Pleșoianu.

loading...
To Top