News

PNL se pregătește de o alianță cu Nicușor Dan. Gorghiu: M-aș bucura ca USR să intre în Parlament

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu afirmă că s-aş bucura să vădă că USR intră în Parlament. Mai mult, ea spune că nu o deranjează că miniştrii tehnocrați agreează să candideze pe lista USR.

Întrebată de ce a renunţat la ideea de a-i lua pe tehnocraţi pe listele PNL, Gorghiu a răspuns că nu a renunţat şi că totul depinde de liberalii din filiale.

loading...

„N-am renunţat la nicio idee. (…) Dacă până la sfârşit vor fi sau nu, depinde de colegii mei din filialele judeţene care vor avea discuţia cu domniile lor sau nu. Preocupările PNL – stabilitate în România, iar acest lucru se poate realiza şi menţine prin acest parteneriat pe care îl avem cu Guvernul Cioloş. Nu ne deranjează că miniştrii agreează să candideze pe lista USR, e cât se poate de civilizat şi de firesc să facă opţiuni politice şi m-aş bucura ca mult mai mulţi oameni din societatea civilă sau din tehnocraţi să facă opţiuni politice. De altfel, m-aş bucura să văd că USR intră în Parlament. În afară de noi şi PSD, despre care există certitudinea că intrăm în Parlament, între ALDE, PMP şi USR, evident că prefer USR în Parlament”, a declarat liderul liberal la finalul şedinţei Biroului Politic Naţional (BPN) al partidului.

Pe de altă parte, ea a precizat că există discuţii cu partide mici care vor susţine PNL în aceste alegeri.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top