Funny

Poliția Română, mesaj pentru jucătorii Pokemon GO

Poliția Română a transmis pe Facebook un mesaj amuzant pentru jucătorii Pokemon Go. Oamenii legii le-au recomandat cetățenilor să fie atenți în timp ce caută Pokemonii să respecte și regulile de circulație.

„Puteți găsi Pokemonii, respectând în același timp regulile de circulație protejându-vă pe dumneavoastră și pe cei din jur”, se arată într-o poză postată pe Facebook de Poliția Română. Mesajul vine în contextul în care în celelalte țări, isteria Pokemon GO s-a lăsat cu accidente, arestări, descoperiri macabre și concedieri de la locul de muncă.politia romana pokemon go

loading...

În urmă cu o săptămână un jucător a găsit un cadavru în timp ce căuta monstruleții, iar în urmă cu doar câteva zile un accident rutier s-a produs deoarece tânărul era cu ochii în telefon și nu a apucat să mai vadă mașina care venea spre el.

Vineri, o busculadă generală s-a produs în Central Park din New York. Sute de persoane s-au reunit în acel parc celebru american, pentru a captura un Aquali – un Pokemon rar şi greu de prins. Şoferul unui automobil şi-a abandonat vehiculul pe marginea străzii, lăsându-şi motorul pornit, deoarece era grăbit să plece în căutarea acelui Pokemon.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top