News

Politician, despre Tudorel Toader: Un profesoraș slăbuț. Lacheul lui Relu Fenechiu

Modificările care se doresc aduse legilor Justiției au încins spiritele pe plan politici. În timp ce unii susțin că ele sunt bune în mare măsură, alții le consideră un dezastru juridic. Radu Cristescu de la Partidul Mișcarea Populară a avut doar cuvinte grele de spus la adresa ministrului Justiției.

”N-am văzut niciun proiect de lege  Am văzut un profesor, după mine slăbuț, de la Iași, fost lacheu al lui Relu Fenechiu, care a venit cu niște propuneri.  După care a fugit la Poarta Albă să le caute la ăia ciocolata sau acadelele aduse de acasă…făcând poze în penitenciar”, spune acesta.

loading...

Propunerile de modificare a legilor justiției reprezintă „terorism la nivel de stat”, a afirmat și jurnalistul Cristian Tudor Popescu, la Jurnalul de seară. El a adăugat că, de la preluarea puterii de către PSD-ALDE, România este supusă „unui atac continuu din interior”.

În România are loc un război, de opt-nouă luni încoace. Avem nevoie de elicopterele de la Ghimbav, avem nevoie și de elicopterele americane Bell, pentru că luptăm cu aceste arme împotriva forțelor antieuropene și antioccidentale care urmăresc aproape declarat pe față în cazul domnului Călin Popescu Tăriceanu – care îl lasă pe dl. Dragnea pe planul 2, este principalul vârf al antieuropenismului și antioccidentalismului în România”, a spus Călin Popescu Tăriceanu.

România este supusă unui atac continuu din interior. Un episod al acestui război a fost actul terorist pe care l-a practicat ministrul justiției. A procedat aidoma unui terorist: și-a aruncat pachetul exploziv în mulțime și s-a topit în peisaj. Asta este terorism la nivel de stat, asta a făcut dl. Toader cu acest pachet îndreptat împotriva statului de drept, urmărând un Romexit, o scoatere a României din Europa cel puțin la nivelul justiției”, a adăugat el.

loading...
To Top