News

Ponta a dezvăluit discuția dintre Cioloș și ministrul Energiei în privința scandalului cu averea făcută cu un site mort

Fostul premier Victor Ponta atrage atenția într-o postare că în problema plagiatelor situația este tratată părtinitor și susține că ministrul tehnocrat Mircea Dumitru a mai executat doi „dusmani ai Poporului”. De asemenea, acesta scrie și despre problema ministrului Energiei care a făcut avere cu un site mort, un articol pe această temă fiind aici.

”Ministrul tehnocrat Mircea Dumitru ( sau cum il stiu „prietenii” tovarasul Negulescu din dosarul R 79832 ) a mai executat doi „dusmani ai Poporului” ! Oare cand au dat decizia au folosit softul lui Mugur Ciuvica?

loading...

O sa vedeti insa ca tovarasul Negulescu e disciplinat si stie sa dea si verdict de „neplagiat” atunci cand trebuie – mai ales cand o sa vina propunerea de la Rectorul Universitatii de Vest din Timisoara celebrul deja Domn Marilen Pirtea ( care a primit locul 1 pe lista PNL la Camera Deputatilor, ca tot e „apolitic”)! Faceti pariu?

Ps – ce dur a fost Dacian Ciolos cu Ministrul Grigorescu de la Energie !!! I-a spus sa nu mai faca golanii cu siteul inchiriat pe 200.000 euro si sa spele banii altfel! Si cu asta gata, cazul rezolvat!

Foarte curati si morali „tehnocratii” – exact ca si sustinatorii lor! Stiti ce aveti de facut pe 11 Decembrie!”, a scris Victor Ponta.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top