News

Ponta a vorbit despre viitorul său politic. Ce spune despre posibilitatea de a-i lua locul lui Dragnea

Victor Ponta a vorbit despre viitorul său politic. Deputatul independent Victor Ponta a spus, duminică seară, , în cadrul unei emisiuni la Antena 3, că va lua în septembrie o decizie privind înființarea unui nou partid, alături de alți membri dezamăgiți din PSD și ALDE.

„În septembrie voi lua o decizie legată de modul în care îmi desfășor activitatea politică, pentru că mai am încă trei ani și jumătate de deputat și pentru că, vă spun sincer, eu, părerea mea și a celor cu care vorbesc eu este că pot să am un cuvânt de spus în politică, în special încercând să-i aduc alături de mine pe cei care, ca și mine, au votat PSD, au votat ALDE, au votat nu PNL, pentru că nu cred că am să conving peneliști, și care acum sunt foarte dezamăgiți. Sunt astfel de oameni, foarte mulți”, a spus Victor Ponta.

loading...

Întrebat dacă se gândește la o nouă construcție, Ponta a spus: „Da. Se pornește un start-up”

Fostul premier social-democrat a precizat că nu vrea să ia locul lui Liviu Dragnea, dar că ar fi vrut să ajute PSD, așa cum a făcut în ultima campanie electorală, însă a fost exclus din partid.

„Nu mai sunt membru PSD. Îmi pare rău să mi-am pierdut calitatea de membru, dar nu îmi pare rău că am votat la moțiune”, a mai spus Victor Ponta.

loading...
To Top