News

Ponta: Alinuta își bea cafeluța de dimineață chiar cu „inculpatul”

Fostul premier nu o uită pe Alina Gorghiu în cazul reținerii viceguvernatorului BNR, Bogdan Olteanu pentru corupțir. Cei doi au avut în trecut o relație personală, dar au fost și asociați într-o firmă, potrivit presei.

„Eu v-am spus de mult timp ca noul PNL este de fapt PCUS ( Partidul Comunist al Uniunii Sovietice din vremea lui I.V. Stalin)! PCUS dadea un comunicat de sustinere de fiecare data cand Stalin trimitea in Siberia ( sau in fata plutonului de executie) un lider care pana cu cateva zile inainte era mare „stab” in Partid!

Bogdan Olteanu a fost Presedintele Camerei Deputatilor din partea PNL si este ( inca) viceguvernator al BNR din partea PNL/ habar nu am daca a luat sau nu bani de la SOV in campania electorala din 2008 – dar sigur eu nu eram atat de apropiat atunci de Olteanu cum erau alti liberali ( de exemplu Gorghiu, Misu Voicu, Atanasiu, Catalin Predoiu, etc)/ si daca s-au dat bani in campanie a fost sa se aleaga si respectivii deputati!olteanu_gorghiu

loading...

Anul trecut in Noiembrie dupa demisia mea s-a vorbit ca Bogdan Olteanu este propunerea PNL pt Premier , in oglinda cu Liviu Voinea propus de PSD ( pana le-a spus clar Dl Iohannis sa termine cu propunerile ca decizia cu Ciolos era luata de mult, inca inainte de „Colectiv”)!

Olteanu a fost saltat aseara tarziu pentru ceva ce se spune ca a facut in 2008 ( conform normelor democratice si statutului de drept „romanesc”) si azi la prima ora, inainte sa bea cafeaua, tovarasa Gorghiu Dej a emis comunicatul de infierare a „coruptului”!!! Faptul ca in 2008 ( cand se petreceau faptele incriminate) Alinuta isi bea cafeluta de dimineata chiar cu „inculpatul” este un detaliu irelevant pentru aceasta cauza! PNL( fost PDL) = PCUS !!!! Qed”, a scris Ponta.

Partidul Naţional Liberal (PNL) a transmis vineri, ca reacţie la cazul lui Bogdan Olteanu, că justiţia trebuie să-şi facă datoria în absolut orice situaţie şi în cazul oricărei persoane, iar cine a greşit trebuie să plătească.

Procurorii DNA au anunţat vineri dimineaţa, oficial, reţinerea pentru 24 de ore a viceguvernatorului BNR şi fost preşedinte al Camerei Deputaţilor din partea PNL, Bogdan Olteanu, acesta fiind acuzat că a primit un milion de euro de la Sorin Ovidiu Vîntu pentru efectuarea de demersuri pe lângă membrii Guvernului pentru numirea lui Liviu Mihaiu în funcţia de guvernator al Deltei Dunării.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top