News

Ponta, atac TICĂLOS la adresa lui Dragnea. Cât de jos a ajuns fostul premier

„Toată lumea ştie că Tel Drum este al lui Dragnea”, acuză fostul premier Victor Ponta. Politicianul îl critică aspru pe șeful social-democraților și spune că nu înţelege cum poate minţi şeful PSD la televizor, când adevărul este evident pentru toţi. „E o chestie un pic patologică”, a mai spus Ponta, potrivit B1.

Acuzaţiile deputatului vin după ce Gelu Diaconu, fostul preşedinte ANAF, a lăsat să se înţeleagă că ar avea date concrete despre legăturile lui Liviu Dragnea cu Tel Drum.

„Hai să ne lămurim. Eu nu cred că există cineva, un român din cei 20 de milioane, care să aibă cel mai mic dubiu că Tel Drum e al lui Dragnea.

loading...

Toată lumea ştie ca Tel Drum e a lui Dragnea. Suntem foarte mulţi care ştim în mod direct chestia asta. Faptul că Liviu se poate duce la televizor şi atât de senin să spună că din 2004 nu a mai vorbit cu ei pe mine mă sperie pentru că… când toată lumea ştie că minţi, să poţi să o faci… aici l-a depăşit şi pe Băsescu”, a afirmat fostul premier.

Liviu Dragnea nu încetează să-i stârnească uimirea lui Victor Ponta. Ponta spune că nu înţelege de ce Dragnea nu recunoaşte că deţine Tel Drum. Capacitatea şefului PSD de a minţi iese din domeniul normalului, spune politicianul.

„Deci dumneaavostră ştiţi cu date concrete chestia asta”, l-a întrebat un reporter pe Ponta.

„Dar nu sunt doar eu. Staţi aşa. Toată lumea ştie. Nu e vreun secret. Dar de ce să te duci la televizor să spui că nu-i cunoşti din 2004? Aici e o chestie totuşi un pic patologică”, a replicat imediat Ponta.

loading...
To Top