News

Ponta, declarație REGRETABILĂ și fără PRECEDENT despre PSD

Victor Ponta nu ratează nicio ocazie de a trimite săgeți otrăvite spre Liviu Dragnea. Nici faptul că se afla în fața a zeci de elevi, luni, la deschiderea anului școlar, nu l-a împiedicat pe fostul premier să-l atace pe șeful PSD.

„A fost foarte drăguț astăzi la deschiderea anul școlar, în anii anteriori știți bine că n-aveați loc dumneavoastră presa de câți oameni erau pe lângă mine de la PSD și acum au cam dispărut toți așa, nu știu pe unde sunt, mai sunt în oraș, mai există …. Eu nu mă supăr pe asta, pentru că în continuare la Gorj îi am prieteni pe toți cei de la PSD și înțeleg că le e frică de Dragnea să se afișeze cu mine.

loading...

Asta spune destul de mult despre cum a ajuns PSD-ul, că dacă ți-e frică să te afișezi cu cineva să nu te vadă șeful cel mare înseamnă că lucrurile merg prost. Dar chiar vreau tot binele Gorjului și al PSD-ului în Gorj. Uite acum e o ocazie, poate o să aibă Gorjul din nou un ministru, pe domnul Weber, să fie ministrul Apărării, îl propun, îl susțin, e din Gorj, îi e credincios domnului Dragnea, deci are toate calitățile necesare ca să fie ministru”, a spus Ponta, într-o conferință de presă, potrivit Agerpres.

Ponta s-a aflat, luni, la deschiderea anului școalar la anului școlar la Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu” din Târgu-Jiu, dar nu a dorit să țină un discurs „pentru a-l proteja pe domnul director”.

Am vrut să-l protejez pe director, că trăim așa, ca pe vremea …. PCR-ul era mai înțelegător decât e acum partidul ăsta al domnului Dragnea și îi făceau vreun rău omului. Omul e director, îi mulțumesc că m-a invitat, am fost cu mare plăcere, nu e prima dată când merg acolo, știu că a rămas liceul numărul unu ca rezultate din Gorj”, a afirmat deputatul.

loading...
To Top